Szépségápolás a C-vitamin erejével

Szépségápolás a C-vitamin erejével Hallottál már a C-vitamin pozitív hatásairól? A jótékony erejét nem csak az egészséged vagy a közérzeted javítására, hanem a szépségápolási rutinod felpezsdítésére, illetve a fakóvá vált bőröd felfrissítésére is használhatod.

 

 

A The Body Shop ugyanis C-vitamin felhasználásával megalkotta a fáradt bőr legjobb ellenszereit. Ebben a cikkben a kollekció tagjait mutatjuk be.

 

C-vitaminos arckrémek

 

A C-vitaminos nappali arckrém rövid idő alatt beszívódik a bőrbe, a 30 faktoros UV-A és UV-B fényvédelemnek köszönhetően pedig hatékony védelmet nyújt.

 

A C-vitamint tartalmazó, ragyogásfokozó arckrém energizálja a bőrt, illetve természetes ragyogást biztosít neki. Gazdagon hidratál, és segít a bőr fáradtságának legyőzésében. Legfőbb hatóanyaga az amazóniai camu camu bogyó, amiről azt érdemes tudni, hogy 60-szor több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs.

 

Szépségápolás a C-vitamin erejévelHámlasztó gél és energizáló arcpermet

 

A forradalmi átváltozó géles textúrájának köszönhetően képes a C-vitaminos hámlasztó gél eltávolítani az elhalt hámsejteket, illetve a lerakódott szennyeződéseket az arcbőrről. Sminklemosás után és hidratálás előtt heti 2-3 alkalommal javasolt a használata. Tisztítja, frissíti és puhítja is a bőrt.

 

A C-vitamin tartalmú arcfrissítő permettel bármikor megadható a bőrnek az a frissítő hidratálás, amire feltétlenül szüksége van. Elég az arcra fújni belőle napközben bármikor, a bőr pedig azonnal nedvességhez jut, a smink pedig nagyságrendekkel üdébbnek fog tűnni.

 

Arcápoló szérum és arcradír

 

A C-vitaminos arcápoló szérum gyorsan beszívódik a bőrbe, intenzíven élénkíti és puhává, varázsolja azt, illetve visszaadja a természetes ragyogását. A fénytelen és fakó bőr valóságos megmentője.

 

A C-vitamint tartalmazó arcradír gránátkő őrleményt tartalmaz. Láthatóan és hangsúlyosan képes javítani a bőr textúráját, illetve tónusát. A magas C-vitamin tartalmának hála egészséges ragyogást kölcsönöz a bőrnek.