Az Ipanema kollekciói

Az Ipanema kollekciói Az Ipanema márka Rio de Janeiro világhírű strandjáról, az Ipanema Beach-ről kapta nevét. A papucsokat és szandálokat gyártó cég a vidám formatervezés és vibráló, egyedi mintázatra szakosodott, a brazil életérzést idézik fel a viselője számára, így kétségkívül az egyik legdivatosabb nyári viselet elengedhetetlen kiegészítője lehet.

 

 

 

Egy kis előzmény

 

Az Ipanema 2001-ben kezdte meg hódító útját a világban. A márka első logóját Ziraldo alkotta meg, amelynek az ihlete a brazil fény és a vidámság volt. 2002-ben Gisele Bündchent, a világhírű modellt kérték fel, hogy legyen a márka szóvivője. Ez a kapcsolat igazán sikeresnek bizonyult, a kreatív stílusnak és a Brazil hagyományoknak köszönhetően.

 

2007-ben bevezették a kifejezetten az Ipanema által kialakított anatómiai szandálok egyedi kollekciójának forgalmazását és gyártását, figyelve a legapróbb részletekre is. 2010-ben az Ipanema partnerkapcsolatot kötött Lenny Niemeyer-rel, ezzel berobbant a divat világába.

 

A 2012-es év egy kiemelkedően fontos esztendő az Ipanema történetében, hiszen bevezették az új logót, valamint új modelleket is terveztek. Ekkor született meg az Ipanema Charm és a Switch Straps modell. A 2015-ös évben már kevesebb és elegánsabb mottóval megalakult az Ipanema with Starck kollekció. A bohóságot és játékosságot ötvözi a kollekció. Amit még tudni érdemes, hogy az Ipanema a Rider testvérmárkája, és ugyanazt a megbízható minőséget képviseli.

Az Ipanema kollekciói

Érdemes átböngészni a kínálatot!

 

A Lifestyleshop.hu webáruház oldalán megtalálhatóak az Ipanema csodálatos kollekciói. A papucsok és szandálok olyan anatómiai kidolgozással készültek, amelyek biztosítják az egész napos kényelmes viseletet. Ha ellátogatsz a weboldalra, felfedezheted a legnagyobb választékot a márka árucikkei között. A nyári tengerparti séta vidámságát idéző lábujjközes és flip-flop papucsok hatalmas választékában böngészhetsz.

 

A webáruház kínálatában a flip-flop papucsok közül itt van az Ipanema Bossa Soft lábbeli, amely egy igazán szép nyári színben pompázik. A papucs divatos és színes oldalpánttal felszerelt, talprésze anatómiai kialakítású. A termék háromféle színben és több méretben kapható.

 

A szandálok között pedig az Ipanema Class Glam terméket mutatnánk meg. A lábbeli egy egészen stílusos darab, amely roppant kényelmes viselet, valamint több színben és méretben kapható. A szandál felvehető akár utcai sétához vagy egy különleges alkalomhoz egyaránt.

 

Az Ipanema márka termékeivel biztosan nem lehet melléfogni, akármelyik árucikket is választjuk. Ne feledjük, hogy a gyerekeknek és férfiaknak is széles választékot kínál a weboldal.