Kezdetét veszi a "Sóstói piac"

Az idei évben immár 4. alkalommal nyílik meg júniustól szeptemberig tartó időszakban a lakosok és turisták előtt a Sóstói piac. Ahogy már megszokhattuk, minden évben szolgálunk valamilyen újdonsággal. Idén kiegészül a vásári napok száma, a már megszokott szerda és szombati napokon túl péntekenként is elérhetik a termelők árucikkeit.

 

 

 

Helyszín: Sóstói központi park

Időpont: 2019.06.12. 15:00

 

A Búzatéri Piaccsarnokban árusítók kínálják portékáikat, valamint a vasárnapi napokon népművészeti, képzőművészeti foglalkoztató és bemutató vásár lesz.

A nagy népszerűségnek örvendő Sóstói piac újdonsága, hogy a népművészek szakmai bemutatót tartanak, közreműködik: az „Aranykapu” Népművészeti Egyesület, Népművészeti Egyesület Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete és a Beregszem Egyesület, 2019. június 9 - augusztus 30-ig minden vasárnap.

A Sóstói Piacon a helyi termelők jó minőségű, friss és finom termékeiket mutatják be. A vásárlók vehetnek zöldséget, gyümölcsöt, kézműves sajtokat, lekvárt, szörpöt, mézet és házi füstölt árut. De a gasztronómiai kínálat mellett ajándéktárgyak, hagyományos kézműves és iparművészeti alkotások is megtalálhatók a pultokon.

NYÍREGYHÁZI VÁROSÜZEMELTETŐ
ÉS VAGYONKEZELŐ NONPROFIT KFT.