Modern vászonképek

Modern vászonképek A vászonkép készítés már hosszú ideje uralja a lakásdekorációs piacot. A vászonkép egy művészi alkotás, egy festővászonra nyomtatott kép. Segítségükkel egyedi és személyes fotókból faliképet készíttethetünk, és ezekkel dekorálhatjuk az életterünket. A saját fényképek mellett lehetőség van művészek által alkotásokról készült képek fali megjelenítésére is. Gyorsan elkészíthetőek, és igényes, valós értéket képviselő dekorációja lehet az otthonoknak vagy a munkahelyeknek is. Eredetileg a vászonfotók esetében a kép keretére, azaz a vakrámára is ráfuttatták a fényképeket.

 

 

A modern vászonfotók és előnyeik

 

Napjainkban egyre divatosabbá válik, hogy a vászonkép keretre hajló részére nem fut fel a kép. Helyette egy erre dedikált fénykép vagy a fal színéhez tökéletesen passzoló színű keret ékesíti az elkészült alkotást, és azt a helyet is, ahová kerülni fog.

 

A vászonkép előnyei közé tartozik, hogy ezzel a megoldással az abszolút minimál hatást tudjuk elérni a környezetünkben. Nem fog a vászonkép kirívóan kitűnni a fal síkjából vagy annak környezetéből. Egyszerűen csak olyan lesz, mintha azt oda teremtették vagy tervezték volna.

 

Az ilyen stílusú fali díszek elkészítése során nem szükséges a fényképből a hasznos pixeleket kivenni, így minden részlet látható lesz az elkészült terméken. Ezzel a kivitellel a tökéletes vizuális harmónia valósulhat meg a helyiségben.

 

A keret akár kedvenc színárnyalatodban is pompázhat, vagy választhatod a fal és egyéb berendezési tárgyaid színeit követve is. A speciális megoldásnak köszönhetően a vászonképed vastagabb keretet is kaphat, mert bármilyen keret vastagsággal jól fog mutatni.

 

A modern vászonfotók és előnyeik   Napjainkban egyre divatosabbá válik, hogy a vászonkép keretre hajló részére nem fut fel a kép. Helyette egy erre dedikált fénykép vagy a fal színéhez tökéletesen passzoló színű keret ékesíti az elkészült alkotást, és azt a helyet is, ahová kerülni fog.   A vászonkép előnyei közé tartozik, hogy ezzel a megoldással az abszolút minimál hatást tudjuk elérni a környezetünkben. Nem fog a vászonkép kirívóan kitűnni a fal síkjából vagy annak környezetéből. Egyszerűen csak olyan lesz, mintha azt oda teremtették vagy tervezték volna.   Az ilyen stílusú fali díszek elkészítése során nem szükséges a fényképből a hasznos pixeleket kivenni, így minden részlet látható lesz az elkészült terméken. Ezzel a kivitellel a tökéletes vizuális harmónia valósulhat meg a helyiségben.   A keret akár kedvenc színárnyalatodban is pompázhat, vagy választhatod a fal és egyéb berendezési tárgyaid színeit követve is. A speciális megoldásnak köszönhetően a vászonképed vastagabb keretet is kaphat, mert bármilyen keret vastagsággal jól fog mutatni.   Modern vászonfotók elkészítése   Az egyedi keretezési eljárás alkalmazását nem minden szalon vállalja. Olyanról is hallottunk, ahol elkészítik ugyan, de a vakrámához tartozó színválasztékban csak az alapszínek érhetőek el. Azt gondolhatjuk, a fehér és a fekete szín mindenhez passzol, de a legtöbb esetben ezek a színek a képpel vagy fényképpel nincsenek összhangban. Sőt az is előfordulhat, hogy ezekkel a színekkel nem illeszkednek a környezetbe, ahová szánjuk vászonképeket.   A Vászonkép Szalon hosszú ideig tesztelte a vásznakat. A végül kiválasztotta a nyomtatáshoz tökéletes prémium minőségű festővásznat, melyet a mai napig használnak. Prémium minőségű festékeik a szivárvány minden árnyalatában elérhetőek felár nélkül. A megrendelésekkel és azok kivitelezésével művész beállítottságú, elismerésre méltó csapat foglalkozik. A műhelyükből kikerülő garanciális vászonképek mindegyike különleges műalkotásként kerülhet végleges helyére, ahol a vizslató szempárok mindegyike előtt kitűnően fog vizsgázni.Modern vászonfotók elkészítése

 

Az egyedi keretezési eljárás alkalmazását nem minden szalon vállalja. Olyanról is hallottunk, ahol elkészítik ugyan, de a vakrámához tartozó színválasztékban csak az alapszínek érhetőek el. Azt gondolhatjuk, a fehér és a fekete szín mindenhez passzol, de a legtöbb esetben ezek a színek a képpel vagy fényképpel nincsenek összhangban. Sőt az is előfordulhat, hogy ezekkel a színekkel nem illeszkednek a környezetbe, ahová szánjuk vászonképeket.

 

A Vászonkép Szalon hosszú ideig tesztelte a vásznakat. A végül kiválasztotta a nyomtatáshoz tökéletes prémium minőségű festővásznat, melyet a mai napig használnak. Prémium minőségű festékeik a szivárvány minden árnyalatában elérhetőek felár nélkül. A megrendelésekkel és azok kivitelezésével művész beállítottságú, elismerésre méltó csapat foglalkozik. A műhelyükből kikerülő garanciális vászonképek mindegyike különleges műalkotásként kerülhet végleges helyére, ahol a vizslató szempárok mindegyike előtt kitűnően fog vizsgázni.