Nézz várost limuzinnal!

Nézz várost limuzinnal! Itt a nyár, a hangulatos, kivilágított városi nevezetességeket számtalan helyről csodálhatjuk meg. Budapest a turisták egyik közkedvelt kirándulóhelye, így nem csoda, hogy számos szolgáltató szakosodott kifejezetten a városnézések szervezésére.

 

 

Mit kínál a limuzin?

 

Ha igazi luxus körülmények között szeretnél gyönyörködni kis országunk fővárosában, nincs is jobb és exkluzívabb megoldás, mint egy limuzinos városnézés. Egy hatalmas és pompás limoval járhatod be a város főbb nevezetességeit, arról nem is beszélve, hogy a limuzin kapacitásáig annyi embert hívsz, amennyit csak szeretnél. Nincs is üdítőbb, mint a nyári hőségben kényelmesen hátradőlni a klimatizált limoban úgy, hogy közben egy előre behűtött ajándék pezsgőt kortyolgatsz. Hidd el, mindenki díjazni fogja a gesztust, hogy megosztod vele ezt az élményt!

Nézz várost limuzinnal!

 

A panorámatető adta lehetőségek

 

A városnézés folyamán lehetőség nyílik különböző fotók készítésére, de mindezt úgy, hogy a legoptimálisabb helyekről történjen a fényképezés. Arról nem is beszélve, hogy mindezt menet közben is megteheted, hiszen a panorámatetőn bármikor kiállhatsz, hogy integess a többi közlekedőnek, vagy csak megcsodáld az épp ott lévő bájos homlokzatot. Ehhez nincs is másra szükség, mint hogy felvedd a kapcsolatot a Partylimuzinnal, és kibéreld álmaid limuzinját.

 

Az egyik legkeresettebb az arany metál színű Chrysler 300 C, 9+1 személyes limuzin, aminek igazi pikantériáját az adja, hogy az autó panorámatetővel rendelkezik. Ennek köszönhetően nem csak oldalirányba gyönyörködhetünk a városban, hanem felfelé is megcsodálhatjuk a Hősök tere monumentális szobrait vagy éppen a Budapest Eye magasba törő kabinjait.

 

Mivel mindezeket a legnagyobb kényelemben élvezheted az általad meghívott személyekkel együtt, ezért mindenképp maradandó élményt nyújt. Választható természetesen az éjszakai városnézés is, melynek során Budapest kivilágított panorámájában gyönyörködhettek, sőt akár egy buli felvezetése is lehet a kirándulás célja.

 

Akármelyik variációra is essen a választás, a csalódás kizárható, mivel a Partylimuzin csapata gondoskodik a maximális pihenésről, és arról, hogy az utazás tényleg egy életre szóló élmény maradjon.

 

Már csak a foglalás maradt hátra!

 

Éppen ezért, ha úgy érzed, hogy megcsodálnád Budapestet más szemszögből is, akkor itt az idő, ne késlekedj, mivel nyáron kifejezetten megnő az igény a limuzinnal történő városnézésre. Sőt, ha még nagyobb társaságot vinnél magaddal az emlékezetes utazásra, akkor sem kell kétségbe esni, mivel 15 főig a Lincoln Navigator limuzint bérelheted ki, míg efelett az Infiniti QX56 limuzin áll a rendelkezésetekre. Ha kacérkodsz a gondolattal, hogy limuzint bérelj, nem érdemes sokáig húzni, keresd a Partylimuzint, és bűvöld el szeretteidet és önmagadat!