Pénteken a Delilával nyit a Rózsakert Szabadtéri Színpad

A többszörös díjnyertes Illatszertár után Mohácsi János rendezi Nyíregyházán a nyitópremiert

Pénteken a Delilával nyit a Rózsakert Szabadtéri Színpad Az idei első előadás 2019. június 14-én, pénteken 20.30-tól egy Molnár Ferenc vígjáték: a Delila lesz, melynek szerepeiben Kosik Anitát, Gulácsi Tamást, Horváth László Attilát, Rák Zoltánt, István Istvánt, a Móricz Zsigmond Színház társulatának színművészeit és vendégművészként Józsa Bettinát láthatja a közönség.

 

 

Ahogy mondják, „negyveniksz” évesen egy férfi vagy sportautót szerez magának, vagy szeretőt. A kapuzárási pánikkal Virág Lászlónak és családjának nincs szerencséje: hiába van meg mindenük, hiába boldogok, Virág beleszeret egy nála jóval fiatalabb pincérlányba. A történet mindenkinek ismerős. Vajon van jó döntés? Vajon kinek kell okosnak lennie?

Vajon érdemes-e egy olyan férfiért küzdeni és áldozatot hozni, aki már nem szerelmes a feleségébe? Fordulatokban bővelkedik ez a bűbájos, külföldön is nagy sikerrel játszott vígjáték, amelynek írója a Pál utcai fiúk méltán világhíres szerzője, a rendezője pedig a számtalan díjjal elismert Mohácsi János, aki tavaly az Illatszertárral jelentkezett Nyíregyházán, és aki ebben az előadásban is az élet keserédes voltát mutatja be.

Pénteken a Delilával nyit a Rózsakert Szabadtéri Színpad

 

MOLNÁR FERENC
DELILA
Virág: GULÁCSI TAMÁS
Marianne: KOSIK ANITA
Ilonka: JÓZSA BETTINA M.V.
Csapos: HORVÁTH LÁSZLÓ ATTILA
Vőlegény: RÁK ZOLTÁN
Ügyvéd: ISTVÁN ISTVÁN

Díszlettervező: MOHÁCSI ANDRÁS
Jelmeztervező: REMETE KRISZTA
Zene: ZSÁGER–VARGA ÁKOS
Dramaturg: MOHÁCSI ISTVÁN
Rendező: MOHÁCSI JÁNOS

Jegyek kaphatóak a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodájában,

illetve online, a Móricz Zsigmond Színház honlapján: https://moriczszinhaz.jegy.hu/program/delila-104076/551566