Ingyenes a nyíregyháziaknak a Zenés VIDOR Nyár egyik versenyprogramja, az Állami áruház a Rózsakertben

Dupláz a Meseautó idén is a Szabadtérin!

 A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház által üzemeltetett Rózsakert Szabadtéri Színpad 2018-as megújulása egész Nyíregyházát megmozgatta. Tavaly a Nyíregyháza MJV Önkormányzata és a „A ZÖLD VÁROS KIALAKÍTÁSA” program támogatásával megszépült városközponti kulturális komplexum iránt olyan nagy érdeklődés mutatkozott, hogy a nyitóelőadást, a Meseautót rögtön két egymást követő napon is teltházzal várta a közönség.

 

 

Idén ezért a Móricz Zsigmond Színház egyrészt augusztusban két alkalommal, 9-én és 10-én is újra műsorra tűzi a Rózsakert Szabadtéri Színpadon a nagysikerű Meseautót, illetve a Zenés VIDOR Nyár egyik versenyelőadására, a legendás film alapján készült kecskeméti Katona József Színház Állami áruház című operettjére, 2019. augusztus 14-én, szerdán 20.30 órai kezdettel a nyíregyházi lakosok részére, előzetes regisztrációval, ingyenes belépést biztosít.

Állami áruház - Katona József Színház - Kecskemét

Az előadásra a belépőjegyek regisztráció alapján, a jelentkezés sorrendjében, limitált mennyiségben, nyíregyházi lakcímkártya esetében igényelhetők, a nézőtér szabad helyeinek függvényében.

Regisztrálni a linkre kattintva ITT lehet, illetve a Móricz Zsigmond Színház honlapján, a www.moriczszinhaz.hu oldalon is. Egy jelentkező maximum 2 darab jegyet igényelhet, a produkción résztvevők adatainak megadásával. A sikeres regisztrációról minden esetben válasz emailt küldünk!

Regisztrált látogatóink belépőjegyeiket nyíregyházi lakcímkártyájuk felmutatásával, 2019. július 29-től 2019. augusztus 8-ig, 9 és 17 óra között vehetik át a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodájában, az Országzászló tér 6. szám alatt.

Meseautó - Móricz Zsigmond Színház - Nyíregyháza
fotó: Trifonov Éva

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben előzetesen sikeresen regisztrált jelentkező fenti időtartam alatt nem jelennek meg a jegyük átvételére, belépőjüket felszabadítjuk, és a regisztrációban soron következő jelentkezőknek adjuk át. Ha az előadás megkezdése előtt tíz perccel a sikeresen regisztrált, belépőjegyét korábban átvevő jelentkező mégsem jelenik meg, és nem foglalja el ülőhelyét, úgy a helyszínen, Rózsakert Szabadtéri Színpadnál várakozókat engedjük be érkezési sorrendben a szabad helyekre.