IV. SÓSTÓI SÁRKÁNYHAJÓ VERSENY

Július 13-án, szombaton újra megszólal a jól ismert dobszó a sóstói csónakázó tavon, hiszen a díszes és színpompás hajókban ülve újra összemérhetik erejüket a bátor evezni vágyók a sárkányhajók látványos versenyén! Idén is 10 fős csapatok jelentkezését várjuk, a verseny végén pedig értékes nyeremények várják a leggyorsabb csapatokat, 18 csapat nevezésére van lehetőség!

 

 

A verseny a korábbiakhoz hasonlóan reggel 10 órakor veszi kezdetét, a nevezőket kérjük, hogy 9 órakor gyülekezzenek a vízi bicikli kölcsönző melletti területen, ahol sor kerül a sorsolásra, majd a futamok is innen indulnak.

A versenyt követően egy finom ebéddel kedveskedünk a résztvevőknek a Tófürdőn, majd kis szusszanást követően újra versenybe szállnak a csapatok, de immáron a Tófürdőn felállított Aquaglide vízi játszótéren, ahol minden ügyességükre szükség lesz, hogy teljesítsék a kijelölt pályát! Az eredményhirdetésre várhatóan késő délután kerül sor a Tófürdőn, a csapatok számára kijelölt pihenőrészen. A nevezés ingyenes, tehát nincs más dolgotok, mint jelentkezni és részt venni egy egész napos mókázásban a csodálatos sóstói tavakon!
 

A jelentkezési lapot2019. július 10-ig kérjük megküldeni sostort@sostort.hu címre, a tárgy mezőben kérjük tüntessék fel: JELENTKEZÉS SÁRKÁNYHAJÓ VERSENYRE.
A rendezvény fő támogatói: a Szőnyegszalon és a KORZÓ bevásárlóközpont, Médiapartnerünk a 99,4 Sunshine Fm.