Gerendás Péter és a Képmás zenekar a 2019-es Manadala Zárógálán

Gerendás Péter és a Képmás zenekar a 2019-es Manadala Zárógálán  A 28. Mandala Nyár Zárógálájára 2019. szeptember 01. (vasárnap) 19:00 órakor kerül sor. Az est egyik különlegessége, hogy az "Éberen várlak" című Képmás dalt a nyíregyházi zenekar Gerendás Péterrel adja elő - tudtuk meg Bolega László zenekarvezetőtől.

 

 

A csapatot ma délelőtt, a Gerendás Péterrel közös próbájukon értük utol.

 

A Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, előadóművész, szövegíró jó kedélyűen beszélgetett a zenekar tagjaival, készséggel adott interjút a helyi médiának, majd duettben elénekelték Bolega Lászlóval a Éberen várlak című Képmás dalt, amelynek hivatalos premierje ma este lesz, a Mandala zárógáláján.

 

 

Gerendás Péter és a Képmás zenekar a 2019-es Manadala Zárógálán   Gerendás Péter és a Képmás zenekar a 2019-es Manadala Zárógálán Gerendás Péter és a Képmás zenekar a 2019-es Manadala Zárógálán   Gerendás Péter és a Képmás zenekar a 2019-es Manadala Zárógálán

A nyíregyházi alakulat "Van egy város a szívemben" című turnéja őszi szakaszának beharangozója is egyben a mai esti fellépés, hisze a turné egész estés előadásain ezenkívül természetesen a jól ismert Gerendás dalok is megszólalnak, amit a neves művész prezentál majd a közönségnek. A Mandala gálán halható dalpremiert követően 2019. szeptember 30-án Máriapócson, a Kulturális Központban 19 órakor tekintheti meg a nagyérdemű a csapat "Van egy város a szívemben koncertjét", Gerendás Péterrel kiegészülve.

Gerendás Péter és a Képmás zenekar a 2019-es Manadala Zárógálán

 

Nyírport.hu
Fotó: Kovács Tünde