Ismét Autómentes Nap Nyíregyházán - két helyszínen!

2019.09.18. (szerda)14.00 - 18.00 között Nyíregyházán a Kossuth téren, valamint a Bujtosi Városligetben rendezik meg az Európai Autómentes Napot.

 

 

Az Európai Mobilitási Hét keretében 2019. 09. 18-án, Nyíregyháza MJV Város Önkormányzatával együttműködve megrendezésre kerül az Európai Autómentes Nap.  A rendezvény 14:00-tól veszi kezdetét a VIDOR Fesztiválon már nagy sikert aratott Naninski táncos cirkus előadása szórakoztatja a közönséget.

14.30 –kor a 2STEP DANCE CREW fantasztikus zenés, táncos, pörgős bemutatóját tekinthetjük meg.

15.00 órakor ellepik a teret a rendőrök és tűzoltók, de szerencsére csak egy látványos baleseti szimulációt látunk majd. Ezután Majoros János triál kerékpáros bemutatóját fokozza tovább a hangulatot.

16.20 perckor megnyitó keretében elindításra kerül a Bringára Nyíregyháza Kerékpáros felvonulást, mely a Bujtosi Városliget érintése után visszatér a Kossuth térre.

A visszatérő bringásokat a REALMEN zenekar koncertje fogadja.

A fergeteges hangulatot, a nyeremények és jutalmak átadásával koronázzák meg!

 

 

Gyűjts pecsétet! Az első 200 résztvevő pólót kap 5 érvényes pecsét felmutatásával! Valamint indul a megnyerhető ajándékcsomagokon kívül a főnyereményért egy városi kerékpárért!

A kísérőprogramokat felsorolni is hosszú lenne, de kedvcsinálónak: óriás ugrálóvár, ajándéktárgy készítés, élő csocsó, mászófal, gokart, íjászat, labirintus, csillámtetoválás, kerékpáros ügyességi pálya is lesz.