Nagykorú lett a 99,4 SUNSHINE FM

Fergeteges tűzijáték, hömpölygő tömeg, frenetikus hangulat – röviden így lehetne jellemezi a 99,4 Sunshine Fm 18. születésnapi partyját, amely az idén először a Vidor fesztivál zárásaként vonzott tömegeket Nyíregyháza belvárosába a Kossuth térre. De nem csak az újszerűséget, hanem a hagyományokat is szem előtt tartotta a rádió vezetése, a Sunshine Total Music party ugyanis szombaton is a  Miss Summer Sunshine szépségverseny eredményhirdetésével vette kezdetét.

 

 

Az idén Fürjes Cintia fejére került a korona, aki egy éven keresztül lehet a rádió arca és értékes nyereményekkel is gazdagodott a bájos ifjú hölgy. Udvarhölgyei: Matyi Barbara, Bakró Veronika.

A tűzijátékot is sikerült megspékelni a Sunshine fm dj-inek, hiszen a rádió leghallgatottabb zenéire festették meg Nyíregyháza egét. Hatalmas bulit csapott Hősök zenekar, Rico&Miss Mood és a hazai közönség előtt a nyíregyházi Life Style formáció. Végül, de nem utolsó sorban a 99.4 Sunshine FM népszerű lemezlovasai léptek színpadra köztük a látássérült Szuhánszki djMisi, akit a rádió iránti rajongása ösztönzött arra, hogy fogyatékossága ellenére megtanulja azt, ami még az egészséges ember számára is kihívást jelent. Jövőre veletek ugyanitt, de akkor már a 19. szülinapon!