Adj újságot szülinapra!

Adj újságot szülinapra! Egy szülinap mindig fontos szerepet játszik egy ember életében. Fontos, hiszen aznap látta meg a napvilágot, gyermekként pedig a legjobban várt ünnep az évben. Aztán később, ahogy egyre nőnek a számok, már történelem.

 

 

 

Ahogy megy bele valaki a korba, egyre nehezebb igazán találó ajándékkal meglepni. Hiszen egy idő után mindene megvan, vagy pedig amit szeretne, az pénzért nem megvehető. Éppen ezért érdemes elgondolkodni egy maximálisan személyreszabott ajándék beszerzésén. Hogy mi lenne ez? Megmutatjuk!

 

Ha szülinap, akkor Szülinapi Újság

 

Mitől olyan különleges ez az újság, kérdezhetnénk. 

 

Adj újságot szülinapra!Főleg attól, hogy az ünnepelt szülinapján megjelent eseményeket foglalja össze. Mindezt úgy teszi meg, hogy az aznap megjelent sajtó archív anyagait egyesíti egy tökéletes replikában. Ehhez számos magyar napilap anyagait veszik sorra, mint amilyen a Magyar Nemzet, a Magyar Hírlap, a Népszava, a Népszabadság, az Esti Hírlap és még néhány másik. De még nem ér itt véget az újság különlegessége, mivel címlapon hozza le a szenzációt, miszerint megszületett az ünnepelt. 

 

Hogy egy ilyen újságot készíttethessünk, ahhoz nincs szükség semmi különleges dologra, csak a szülinapos adatira, egy csecsemő vagy babakori fényképre, és már kezdődhet is a tervezés. Akkor sem dől össze a világ, ha hibádzik a fénykép, mivel akkor egy korabeli grafikát használnak fel a szenzációs cikkhez. 

 

Az újság alapvetően A/3-as formátumban, 12 oldallal készül, de ettől eltérően is megrendelhetjük, ha éppen más a praktikusabb. Válogathatunk bőrkötés, merített henger vagy éppen mappa közül is, de ha inkább a retro stílust képviseljük, akkor egy korabeli, kávéházi lapozó is tökéletes megjelenést biztosíthat az újságnak. Sőt, ha több egyedi cikket tervezünk bele, akár több oldalas kivitelben is választhatjuk. 

 

Hogy mi kerüljön bele?

 

A köszöntő cikknek kötelező benne lennie, amihez hatékony segítséget kaphatunk a különböző sablonokkal, ha nem vagyunk épp az írás magaslatán. Emellett egyedi cikkeket is fogalmazhatunk bele, továbbá egy különleges, személyes üzenettel készülő keresztrejtvényt is kérhetünk az újságba. A horoszkóp szerelmeseinek akár egyedi, személyre szabott horoszkópot is készíthetünk. 

 

Az újság átlagosan 1 nap alatt elkészül, de persze akkor sincs probléma, ha szinte azonnal kell. A Szülinapi Újság SOS szolgáltatásának hála, akár néhány óra múlva is átvehető a budapesti ügyfélszolgálaton. Természetesen ezért külön a zsebünkbe kell nyúlni, de van az a helyzet, amikor kifejezetten megéri. 

 

Így hát rajta, bátran merjünk igazán kreatív ajándékkal előrukkolni, hiszen ilyet biztos nem kap senki mástól az ünnepelt!