Hogyan fejlődhet az önismereted a Theta Healinggel?

Hogyan fejlődhet az önismereted a Theta Healinggel?  Manapság egyre több helyen olvashatunk arról, hogy az önismeret elengedhetetlen az életben, ha igazán minőségi életet szeretnénk élni. Éppen ezért a Theta Healing csak segíthet minket abban, hogy hatékonyan elérjük a célunkat, ami lehet egy teljesebb élet, vagy akár az, hogy coach-ként vagy konzulensként dolgozzunk.

 

 

Theta Healing alaptanfolyam

 

A Kolozsi Mariannál elérhető Theta Healing alaptanfolyam az első lépés abba az irányba, hogy megismerhess egy hatékony és egyre teljesebb életet. Ennek keretein belül megtanulhatod az önfejlesztés több módját, jelentős önbizalomnövelésen mehetsz át, arról nem is beszélve, hogy megkaphatod a választ a fő családi problémáidra és arra, hogy ezt hogyan kezeld a továbbiakban. Emellett megtanulhatod elengedni a megfelelési kényszert, és a stresszkezelés egy hatékony módját ismerheted meg. 

 

Ezt úgy kell elképzelni, hogy az alaptanfolyam bepillantást enged egy másik lehetőségekkel teli világba. Mintha belépnél a lakásba és az előszobában toporognál, de már belátsz a benti életbe, de nem tudsz továbbmenni. Szerencsére ez egy kényszermentes dolog, így mindig csak addig mész, amíg szeretnél, ameddig számodra komfortos. Ezzel a tanfolyammal megtanulhatod feloldani a belső feszültségedet, haladást érhetsz el párkapcsolati és pénzügyi vonalon egyaránt, és megismerheted azokat a hitrendszereket, amik idáig akadályoztak abban, hogy elérd a céljaidat. 

 

Theta Healing haladó

 

Hogyan fejlődhet az önismereted a Theta Healinggel?Amennyiben nem elégszel meg a fenti eredményekkel, akkor ideje, hogy elindulj a folyosón, azaz jelentkezz a haladó Theta Healing tanfolyamra. Ezáltal belépsz a nagyszobába, ahonnan már számos irányba nyílik lehetőség. 

 

Ennek a tanfolyamnak az elvégzésével választhatsz, hogy a tudást megtartod magadnak, vagy éppen mások segítésének szenteled magad. Ha közkinccsé szeretnéd tenni a tudásod, akkor érdemes rövid időn belül (egy év legyen maximum a 2 tanfolyam között) elvégezni mindkét tanfolyamot. Persze akkor sem kell kétségbe esni, ha már eltelt az egy év, vagy éppen a köztes időben hozzá sem nyúltál az alaptanfolyam jegyzeteihez. Mivel ezt már egyszer megtanultad, olyan, mint a biciklizés, szinte azonnal visszajönnek a dolgok. 

 

A tanfolyam után lehetőséged van még tovább fejleszteni magad, azaz megismerhetsz további technikákat, amik segítenek abban, hogy világszinten megtaláld a helyed, valamint megismerd a saját, személyes szükségleteidet, kvalitásaidat és azokat a dolgokat, amik szerepet játszanak a fejlődésedben és boldogságodban. 

 

Tehát mit kapsz a Theta Healing tanfolyamoktól? Egy lehetőséget, egy új célt, és ha te is úgy akarod, akkor egy teljesebb életet. Spórold meg a negatív tapasztalatokat, kezdd el még idén az önfejlesztést!