Korszerű megjelenés, tökéletes biztonság

Korszerű megjelenés, tökéletes biztonság Legyen szó társasházi lakásról vagy családi házról, ingatlanunk egyik meghatározó eleme a bejárat. Amikor először csengetünk be valahová, a bejárati ajtó előtt biztosan elidőzünk egy keveset. Ez idő alatt az első benyomásunk is megszületik a helyről, ahova éppen belépni készülünk. Ezért is számít, hogy a bejárati ajtó külleme tetszetős legyen. Természetesen mindenkinek mást jelent az elegancia és a stílusos külső, de abban egyetérthetünk, hogy az igényesség és a minőség minden esetben pozitív benyomást kelt. Nincs ez másképp a bejárati ajtónál sem, de nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a design nem mehet a biztonság rovására.

 

 

 

Biztonsági ajtó

A bejárati ajtó elsődleges funkciója az egyértelmű határok megszabása, az ingatlan védelme az illetéktelen behatolókkal szemben. Beszédes tény, hogy ma Magyarországon a betörések jelentős részét a nyílászárókon keresztül, azon belül is a bejárati ajtókon át követik el. Egy silány minőségű zárakkal felszerelt, szerkezetében hibás, korszerűtlen ajtóval könnyű célponttá válhat lakásunk.

Napjainkban a betörők olyan kifinomult módszerekkel dolgoznak, melyek már egy masszívabb ajtó feltörésénél is sikerrel alkalmazhatók. Családunk és értékeink védelmében ezért érdemes biztonsági bejárati ajtót beépíttetnünk. Egyszeri beruházással hosszú időre biztosítjuk nyugalmunkat, és gondoskodunk ingatlanunk biztonságáról.

Egyedi bejárat

Korszerű megjelenés, tökéletes biztonságA NÍVÓ biztonsági bejárati ajtó egyedülálló megoldásokat kínál leendő ügyfeleinek. A cég termékkínálata igen sokrétű, és nagy mozgásteret biztosít vásárlói számára. A méretre készítés mellett közel 100-féle színből választhatjuk ki ajtónk színét, akár a két oldalon eltérő színezéssel. Választható továbbá egy- vagy kétszárnyú, mart mintázatú, illetve üvegbetétekkel rendelkező ajtó is.

Amennyiben Ön is úgy dönt, hogy biztonsági bejárati ajtóval védené otthonát, vegye fel a kapcsolatot a cég munkatársaival telefonon vagy e-mailen keresztül! Érdemes továbbá a honlapon tájékozódni az aktuális akciókról is, hogy a legjobb áron és plusz, ingyenes szolgáltatásokkal juthasson hozzá új, biztonsági ajtajához!  

A variálhatóságnak köszönhetően valóban minden elkészült ajtó egyedi. A külső megjelenéstől kezdve magas szintű szakértelemmel, minőségi, innovatív technológiával készült ajtók születnek a gyár saját üzemében. A helyszíni felméréstől kezdve, a gyártáson át, a beszerelésig minden munkafolyamatot magasan képzett szakemberek végeznek.

Korrekt áron, tartós megoldás

A színválaszték és az egyedi méretre gyártás mellett számos biztonságtechnikai felszereltség közül választhatunk. A több ponton rögzített és záródó ajtók faburkolata alatt egy 1,5 mm vastagságú acéllap gondoskodik arról, hogy bejáratunk valóban betörésbiztos legyen. A masszív tokszerkezet és a kimagasló minőségű zárak is hozzájárulnak a tökéletes védelemhez.