Lakásszellőztető rendszerek

Lakásszellőztető rendszerek Napjainkban modernebb megoldások vannak az építőiparban is. Legyen szó akár egy szimpla felújításról vagy éppen egy új otthon építéséről, a korábban alkalmazott technológiáknál sokkal jobb megoldások váltak elérhetővé. Ezeknek köszönhetően az ingatlan energiafelhasználása a lehető legkisebb lesz.

 

 

 

Szellőztetés

Az energiatakarékosság jegyében épületeinket egyre korszerűbb hőszigetelést biztosító szerkezetekkel, nyílászárókkal szereljük fel. Ebből adódóan a természetes légmozgás a minimumra redukálódik. Pedig a levegő az emberi lét alapja. A szellőztetés fontosságával mindannyian tisztában vagyunk, de a mai technikai megoldások mellett ezekről már nem tudunk csak ablaknyitogatással gondoskodni. A hagyományos szellőztetéssel otthonunkba engedjük a port, a polleneket, a zajt, a rovarokat is. Legrosszabb esetben még a tolvajokat is. A lakásszellőztetésre a legmodernebb megoldást a hővisszanyerős szellőztető rendszerek kínálják.

Építkezés, felújítás

Ezek a technikai megoldások egyaránt elérhetőek az otthonteremtés bármelyik szakaszában. Egyes kiviteleikhez nem szükséges a légcsatorna rendszer kialakítása, így nagyobb bontással járó munkát sem igényelnek. Erre a szobánként beépíthető, kisebb hővisszanyerős berendezések nyújtanak megoldást. Viszont amennyiben az építkezés csak most indul, érdemes központi rendszerben gondolkodni. A teljes rendszer a szellőztető gép mellett a vezérlő automatika elemeiből, légcsatornákból, hangcsillapítókból, szelepekből és rácsokból áll. 

Minőség

A kategóriában a legmagasabb szintet a Zehnder képviseli. Termékeik A+ besorolásúak. Ennek köszönhetően a legtöbb pénzt spórolja meg a használóinak. A hatékony légszállítás mellett alacsony zajszinttel működik. Ezt azonban megelőzi még a tervezés és a beüzemelés. Miután elkészült, már csak élvezned kell az előnyöket, amelyet a rendszer tud biztosítani. Az 5 évre szóló kiterjesztett garancia pedig extra biztonságot nyújt.

Lakásszellőztető rendszerek

A rendszer előnyei, hogy otthonodban a jövőben ablaknyitogatás nélkül is friss levegő lesz. Pihentetőbb lesz az alvás egy egészségesebb környezetben. Jelentős energia megtakarításhoz juthatsz. Ezzel a megoldással kivédhetőek a penész problémák is. Télen nem lesz száraz a levegő. A rendszer maximálisan alkalmas akár otthonok modernizálására. De a szellőztetőrendszer a legmodernebb passzívházak kulcsszerepét is képes betölteni.