Médiamunkás és beszélgetőtárs

Médiamunkás és beszélgetőtárs A Bencs Villa Többszemközt és irodalmi estjeinek házigazdája, Kováts Dénes kivételesen a vendégnek fenntartott székbe ül december 10-én 17.30-tól, ezúttal ugyanis kérdezett lesz. Ennek egyik apropója, hogy őt is bemutassuk a villa közönségének, a másik pedig egy kerek születésnap.

 

 

Hat évtizedbe még a gyermekkort leszámítva is sok minden fér. Öt évig tanított, majd az Újhelyi Körkép c. városi újság szerkesztő-újságírója lett, egyúttal a Sátoraljaújhelyi Városi Televízió riportere, műsorvezetője. 1990-2000 között Nyíregyházán a Kelet-Magyarország c. megyei napilapnál újságíró, rovatvezető, közben országos lapok tudósítója. 2000 májusában váltott, azóta a Feliciter Kiadó főszerkesztője, számos magazin és kötet írója, szerkesztője, szerzője.

Az utóbbi években a színház is nagyon közel került hozzá, a Bencs Villában pedig számos érdekes és érdemes emberrel beszélgetett már. Ha foglalkozásáról kérdezik, leginkább úgy határozza meg magát: médiamunkás és beszélgetőtárs.

 

Médiamunkás és beszélgetőtárs

Az újságíró pályán eltöltött bő harminc esztendő alatt Kováts Dénes rengeteg tapasztalattal, élménnyel gazdagodott, számos humoros és tragikus eseménnyel, történettel találkozott vagy volt részese. Hóvihar és árvíz, razziák és gyilkosság, interjú szépségkirálynővel és világhírű rockzenésszel: megannyi emlékezetes történet, melyekből néhány el is hangzik majd az est során. Szó lesz persze családról, zenéről, kutyáról, sportról, irodalomról, színházról, Sátoraljaújhelyről és Nyíregyházához kötődéséről is.

A kérdező szerepét ezúttal Karádi Zsolt főiskolai tanár (barát, irodalmi-színházi játszótárs) vállalta magára.

Médiamunkás és beszélgetőtárs

Jegyek:
Móricz Zsigmond Színház Szervező- és Jegyirodája, Nyíregyháza, Országzászló tér 6. Tel.:
06-42/507-006, 06-20/233-2926, (hétköznap)
Bencs Villa, 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 54. Tel.: 06-70/199-6000 (hétfő és csütörtök
kivételével minden nap)
online: http://www.moriczszinhaz.hu/p/online-jegyvasarlas.html