Szeretsz korcsolyázni? Akkor ott a helyed a nyíregyházi Jégkalandon!

Az idei tél legnagyobb jégkorcsolya-eseményének részeként a Nyíregyháza Városi Jégpályán is sor kerül az MVM Jégkaland rendezvényére 2019. december 15-én. Az ingyenes programra délelőtt (10:00 és 14:00 óra között) vagy pedig délután (16:00 és 20:00 óra között) várjuk az érdeklődőket.

 

 

Advent harmadik vasárnapján, december 15-én rendezik meg az idei tél legnagyobb jégkorcsolya eseményét, mely az ország hét pontján délelőtti és délutáni idősávokban látogatható. Méghozzá ingyen! Az MVM Zrt. Jégkaland fantázianevű eseményén nemcsak korcsolyázhattok, hanem számos kiegészítő programon is részt vehettek!

Ha kedvet kaptál egy kis jeges kalandhoz és kíváncsi vagy, vajon melyik város tudja a legtöbb energiát beleadni a korcsolyázásba, ne habozz és regisztrálj a https://mvmjegkaland.hu/ oldalon. A programra délelőtt (10:00 és 14:00 óra között) vagy pedig délután (16:00 és 20:00 óra között) várunk titeket szeretettel! Az ingyenes korizás mellett kézműves foglalkozásokkal, karácsonyi arcfestéssel, korcsolyaoktatással készülünk. Az önfeledt jeges élményeken túl az MVM Minilabor fizikai kísérletei várják az érdeklődőket, valamint az energia útját „végigjárva” közösen gyújthatjátok meg a karácsonyi fényeket.

Töltsd velünk az ezüstvasárnapot a Nyíregyháza Városi Jégpályán és élvezd a mozgás pozitív energiáját!