A raklapos szállítás szolgáltatásról

Jó hírünk van azoknak, akik raklapos szállítást rendelnének meg belföldre, ugyanis a Palletways Magyarország már vállal ilyen szolgáltatást! Nézzük meg pontosabban is, hogy mit is jelent ez, mely esetekben és milyen árakkal vehető igénybe!

 

 

A Palletways Magyarország

A Palletways Magyarország az első olyan cég hazánkban, akik vállalnak belföldre raklapos szállítást is. A cég egy logisztikai hálózat, 13 független hazai szolgáltatóból épül fel, a fő elosztó központjuk Biatorbágyon található, viszont több regionális alközpontjuk is van az országon belül. Rendkívül gyors határidővel dolgoznak, ugyanis az igénytől és a helyszíntől függően 48, de akár 24 órán belül is megoldják a raklapos szállítást! Egyelőre csupán belföldön, de nemsokára külföldre is szállítanak.

Szolgáltatásuk a Csomagnet.hu oldalán is megrendelhető! Mivel pedig nagy mennyiségben közvetítenek megrendeléseket a cég felé, a weboldalon kedvezőbb árakat lehet találni.

Raklapos szállítás - milyen esetekre és hogyan?

De mikor is lehet szükség raklapos szállításra? Ha nagy mennyiségű árut kell elszállítani, jó döntés lehet raklapra pakolni a dobozokat, azonban van néhány alapszabály, amit be kell tartani. A csomagokat belülről mindenképpen párnázni kell a biztonság érdekében, de a külső biztonságról sem szabad megfeledkezni. A dobozokat stabilan kell a palettára helyezni, szorosan egymás mellé helyezve és rögzítve, nehogy leboruljanak. Jó, ha szabvány méretet használunk, illetve, gyakori, hogy előírják, hogy mekkora lehet egy csomag maximális súlya, és milyen magasan lehet pakolni a raklapra.

Ha a raklapos szállítás mellett esetleg dobozok elszállítására is szükséged van, a Csomagnet.hu oldalán könnyedén tudsz tájékozódni a legnagyobb futárszolgálatok ajánlatairól.

Árak belföldi szállítás esetén

A Csomagnet.hu oldalán a cég két szolgáltatását lehet igénybe venni: az egyik a Palletways Economy, a másik pedig a Palletways Premium. Előbbi esetében a rendelés munkanapját követően veszik fel a raklapot, majd két munkanapon belül kézbesítik a címzettnek. Az utóbbi szolgáltatás még rövidebb határidővel dolgozik, ugyanis még a rendelés napján átveszi a raklapot, és egy munkanapon belül elszállítja a címzettnek. Az árakat befolyásolják a szállítandó áruk tulajdonságai.