„Füles és társai” rajzpályázat

A Pál Miklós Erdészeti Erdei Iskola az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából „Füles és társai” címmel rajzpályázatot hirdet Nyíregyháza város alsó és felső tagozatos tanulói számára két korcsoportban (1-4 oszt. és 5-8 oszt.). A pályázat témája az idei Év Madara, az erdei fülesbagoly, valamint társai, a Sóstói-erdőben is élő másik két bagolyfaj: a macskabagoly és a kuvik.

 

 

A három éjszakai ragadozó madár bármelyikét lehet ábrázolni. Az alkotások bármilyen technikával készülhetnek, de ne legyenek nagyobbak A/4-es méretnél! A méreten felül 3 cm-es kerettel ellátva kérjük a pályamunkákat postán vagy személyesen eljuttatni az erdei iskolába (4481, Nyíregyháza-Sóstóhegy Igrice u. 3.).
Határidő: 2020. március 10, kedd. Osztályonként 5 művet tudunk elfogadni.

Ünnepélyes eredményhirdetés az Erdők Nemzetközi Napját (március 21.) követő héten lesz. Korcsoportonként a legszebb 3 alkotást jutalmazzuk, a díjazottakat külön értesítjük. Az eredményhirdetéssel egy időben az arra érdemes pályamunkákból kiállítás nyílik a Pál Miklós Erdészeti Erdei Iskolában, s minden hétköznap 9-16 óra között megtekinthető lesz a Madarak és Fák Napjáig (május közepéig). A művükkel szereplő gyermekek névsorát a NYÍRERDŐ Zrt. honlapján tesszük közzé a megnyitót követően, ők emléklapot és kis ajándékot kapnak. További információ: 30/349-0839

http://www.nyirerdo.hu/img/palyazat/Fules_felhivas_2020.pdf