Okos eszköz adománygyűjtés

A Human-Net Alapítvány okos eszköz adománygyűjtési kezdeményezésének célja, hogy azok a gyerekek, akinek nincsen megfelelő eszközük az otthoni digitális tanuláshoz, Nyíregyháza és vonzáskörzetében laknak, és nyíregyházi oktatási intézmény tanulói, kaphassanak tárgyi segítséget.

 

 

"A Human-Net Alapítvány és a World of IT Kft. OKOS ESZKÖZ adománygyűjtést indít. Célunk, hogy azok a gyerekek, akinek nincsen megfelelő eszközük az otthoni digitális tanuláshoz, Nyíregyháza és vonzáskörzetében laknak, és nyíregyházi oktatási intézmény tanulói, kaphassanak tárgyi segítséget.

Várjuk azok jelentkezését, aki felajánlanának használt vagy új tabletet, okos telefont, asztali számítógépet, laptopot.
Céges adományozó esetén fontos tudni, hogy Alapítványunk közhasznú szervezet. Lehetőség van a tao kedvezményt igénybe venni az adományozott eszközök után a könyv szerinti értékük figyelembevételével a jelenleg hatályos jogszabályok szerint.

 

Partnerünk a Gamers for Gamers ifjúsági csoport, akik a felajánlott eszközöket használatra alkalmas állapotba helyezik. Alapítványunk vállalja, hogy az eszközeiket eljuttatja rászoruló gyermekek számára. " - áll a felhívásban.