Arcvédő pajzsok adományozása

Április 17-én Zsukk László, a Color Pack Zrt. vezérigazgatója személyesen adta át Dr. Kovács Ferenc polgármesternek és Csikós Péternek az Egészségügyi Alapellátási Igazgatóság igazgatójának annak az adomány arcvédő pajzsnak az első szállítmányát, amelyet a cég az egészségügyi alapellátás és az az önkormányzati szociális ellátórendszer dolgozói részére ajánlott fel.

 

 

 

Zsukk László elmondta, hogy Koncz Gergő kollégájuk fejlesztette ki a polietilén fóliából készített arcvédő pajzsot, mellyel cégük segíteni szeretné a helyi közösséget. Az eszköz egy darabból áll, minden irányból jól védi az arcot, és nagyon könnyű méretre állítani.

Dr. Kovács Ferenc megköszönte a felajánlást és kiemelte, hogy nagyon fontos az egészségügyi és a szociális rendszerben dolgozók megfelelő védőfelszerelésének biztosítása. Ezért is olyan jelentős a Color Pack Zrt. mostani fejlesztése és adománya. A nyíregyházi vállalkozások már korábban is nagy összefogásról mutattak tanúbizonyságot egy tesztelő berendezés megvásárlása érdekében, és a társadalmi felelősségvállalás számos területén mutatnak jó példát.

Fotó: Szarka Lajos