A jó vászonkép minőségi

Ha a vászonképekre gondolunk, szeretnénk, ha nem csak ideig-óráig díszítené lakásunkat, hanem hosszú időn keresztül. Emiatt nagyon fontos, hogy jó minőségű anyagokból készüljön, és hogy a megrendelt képre garanciát is vállaljon a cég. Körüljártuk tehát, hogy melyek azok a szempontok, amelyeket érdemes figyelembe venni, ha minőségi vászonképet szeretnénk. Illetve szót ejtünk a garanciáról is.

 

 

Milyen egy minőségi vászonkép?

A vásárlók nagy részének fontos, hogy a vásárolt termék jó minőségű legyen. A minőségi vászonképek tekintetében három fő szempontot kell figyelembe venni:

Festővászon
Nyomtató
Vakráma

Az első és a legfontosabb maga a vászon minősége. Rengetegféle vászonnal találkozhatunk, de lényeges, hogy a vászon minőségi legyen, akkor is, ha ez kicsivel drágább a többinél. Ugyanis ez nagyban befolyásolja a kép élénkségét és telítettségét. Ezért érdemes olyan vászonképet rendelni, ahol valódi festővászonra nyomtatják a képet. Ugyanis a festővászon nem törik, nem kopik le róla a festék, sőt, még mosható is.

A második szintén nagyon fontos szempont a nyomtató. Ha minőségi vászonkép készítése a cél, akkor azt nagyban befolyásolja az is, hogy milyen nyomtatót használnak a kép elkészítéséhez. Ugyanis a nyomtató hatással van arra, hogy mennyire élesek és élénkek a képek, illetve arra is, hogy a kép mosható lesz-e. Igen, ugyanis a kép tisztítása is jelentős. A mosható képeket egy nedves szivaccsal könnyedén lehet tisztítani. De ami a leglényegesebb, hogy egy jó nyomtatóval tűélesek lesznek a képek és részletgazdag az eredmény.

 

 

Végül érdemes néhány szót ejteni a vakráma minőségéről is. A vakráma egy fa keret, amelyre a vásznat felfeszítik. A vakráma minősége azért is lényeges, mert ez által lesz falra kész a kép. Így nagyon fontos, hogy a vakráma minőségi faanyagból készüljön. Ennek köszönhetően pedig tartós lesz, így akár tíz év múlva is ékes dísze lehet szobád falának. Ha te is szeretnél egy minőségi vászonképet rendelni, nézz be a vaszonkep.hu oldalára.

Pénzvisszafizetési garancia

Mielőtt vászonképet vásárolnál, jól gondold meg, hogy honnan szeretnéd megrendelni. Ugyanis a profi cégek tisztában vannak vele, hogy a készítés során bármilyen apró kis hiba becsúszhat, vagy előfordulhat egyszerűen az is, hogy nem tetszik az elkészült kép az ügyfélnek. Emiatt pedig pénzvisszafizetési garanciát kínálnak fel. Ez azt jelenti, hogy ha probléma van a képpel, annak az árát visszafizetik. A cégek általában nem kérnek indoklást, így téged semmilyen felelősség nem terhel, egyszerűen visszaadják a pénzedet. De akár kérheted azt is, hogy gyártsák le újból a vászonképet. Ez mind a cégnek és neked is előnyösebb megoldás lehet.