Új szolgáltatással bővült az Önkormányzat mobilappja

Új szolgáltatással bővül az Önkormányzat mobilappja, melynek használatáról Dr. Grósz Péter igazgatási osztályvezető az alábbi tájékoztatást adja: Az önkormányzat által tavaly év végén bevezetett előzetes időpontfoglaló applikációs alkalmazás új szolgáltatással bővült a napokban. A szolgáltatás bővítését a koronavírus járvány miatti szélesebb körű, a lehető legtöbb elérhető platformon történő lakossági tájékoztatási igény hívta életre.

 

 

A korábban már lefejlesztett applikációt a NISZ Zrt. szakembereivel közösen, a helyzet által megkívánt igényhez igazítva alakították ki. Az időpontfoglaló appban mától hírek menü is elérhető a felhasználóknak.

A városlakók így már nem csak a nyiregyhaza.hu honlapon, hanem a város által működtetett ingyenesen letölthető mobil applikáción keresztül is naprakész információkat, friss híreket kaphatnak a város fontosabb híreiről, eseményeiről.

Már telepítette?

Azon felhasználóknak, akik már korábban telepítették a programot, további teendőjük nincs, az appba belépve láthatják, hogy az applikáció automatikusan frissült és már láthatók is a város hírei.

Még nem telepítette?

Azon városlakók, akiket érdekel ez az új szolgáltatás, az appot UrbanIQ néven le tudják tölteni mind androidos, mind iOS rendszerű mobil készülékre, az adott applikációs áruházból.

 

Egyszerű alkalmazás

A telefonra telepített UrbanIQ alkalmazás használata egyszerű. Regisztrálni lehet közösségi azonosítókkal, vagy csak egy e-mail cím és jelszó megadásával. A regisztrációt követően azonnal elérhető az időpontfoglalás mellett a hírek szolgáltatás, ahonnan hiteles információkat kaphatnak a koronavírus járvánnyal kapcsolatos aktualitásokról is.”