Móricz Zsigmond Színház: bérlethányad lemondással kapcsolatos hír

"Mint arról már korábban tájékoztattuk Nézőinket, a Móricz Zsigmond Színház nagyszínpadi és kamara előadásai nagy részét az egészségügyi veszélyhelyzet miatt új időpontban kívánja pótolni. Az eredeti időpontra megvásárolt jegyek, bérletek az új időpontban érvényesek lesznek, ezzel további teendő nincs. A pótelőadások időpontjait a vészhelyzet feloldását követően tesszük közzé.

 

 

Bérletes előadásaink közül az Úri muri című előadásainkat későbbi időpontokban, terveink szerint részben a Rózsakert Szabadtéri Színpadon pótoljuk. A Sógornők és a Várj, míg sötét lesz című előadások elmaradnak, pótlásukra sajnos nincs lehetőség. Ezzel kapcsolatban bérleteseink és jeggyel rendelkező Nézőink is dönthetnek kieső bérlethányadukkal, jegyükkel kapcsolatban honlapunkon található közleményünkben, az alábbi linkre kattintva: http://www.moriczszinhaz.hu/2020/03/a-moricz-zsigmond-szinhaz-kozlemenye....

A tájékoztatás megjelenését követően, 3 nap alatt már 845 Bérletesünk mondott le bérlethányadáról!

Köszönjük minden színházszerető embernek, hogy nagylelkű gesztusával a kultúra mellett tesz hitet, és a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház további működését támogatja!

 

Továbbra is várjuk visszajelzéseiket jegyekkel, bérletekkel kapcsolatban, a www.moriczszinhaz.hu oldalon!"

 

A Móricz Zsigmond Színház társulata