Nincs építkezés megfelelő alapanyag nélkül!

A jó idő beköszöntével újra elindulnak az építkezések, amelyekhez elengedhetetlen a kitűnő minőségű sóder és homok, a kertrendezéshez pedig nélkülözhetetlen a kiváló termőföld.

 

 

 

Lássuk az alapanyagokat!

Kezdő építkezőként először gondban voltam, hogy hova is fordulhatnék megfelelő minőségű termékekért, de néhány héttel és pár jó tanáccsal később már rutinosan kértem segítséget.

Számos cég több szolgáltatást együtt kínál és érdemes őket választani, mivel a termékeik magas minőségűek és kísérő szolgáltatásaikkal megkönnyítik az építkezők dolgát.

Ne felejtsük: jó minőségű sóder nélkül nincs tartós beton, anélkül pedig nem tarthat hosszú évtizedekig a ház. A legtöbb az ömlesztett anyagok közül sóderből és homokból kell, ugyanis a betonozási munkák, az aljzat, a vakolás mind-mind alapanyag igényes munkafázisok. Ezenkívül a födémekhez, a lépcsőhöz, koszorúkhoz, a járdákhoz is szükséges kellő mennyiségű és jó minőségű alapanyag.

A sóder és homok is többféle típusban érhető el, attól függően, hogy mire szeretnénk használni. Lehet választani utak, parkok feltöltéséhez, betonréteg alapozásához, esetleg finom vagy vastag betonok készítéséhez illeszkedő sódert, valamint bánya vagy folyami homokot. Előbbi cső- vagy kábelaljzatnak, utóbbi pedig falazáshoz, vakoláshoz használható.

Az építkezés kezdő fázisában - a fentieken túl - termőföld is szükséges, hiszen a tereprendezés elképzelhetetlen enélkül, és kevés olyan építési telek van, amely különösebb rendezés nélkül alkalmas az azonnali építkezésre. Az egyenetlenségek kiegyenlítéséhez vagy akár a teljes talajcseréhez is kelleni fog, ehhez javasolt trágyával dúsított termőföldet vásárolni, így a későbbi kert megfelelő alapot fog kapni.

 

 

A termőföldek esetén is van választási lehetőség, attól függően, hogy mire szeretnénk használni: natúr termőföld tökéletes kertekhez, a trágyás verzió, ahogy a fentiekben már említettem, pázsithoz, dísznövényekhez, rossz minőségű talaj javításához kiváló, a trágyás tőzeggel dúsított termőföld olyan minőséget képvisel, amellyel bármilyen igény kielégíthető, és használható gyephez, gyümölcsfákhoz, díszkertekhez egyaránt.

A kertépítés és a telekrendezés során lényeges a funkció mellett a szépítés is, ehhez pedig szükség lehet murvára vagy kavicsra, amely rendkívül jól használható autóbeállókhoz, sziklakertekhez, virágágyásokhoz. Választható többféle méretben és színben (fehér, elsősorban temető díszítésére vagy sárga feltöltéshez, utak, beállók alapozásához).

Igen ám, de ezeket az anyagokat szállítani is kell...

A KonténerSitt szolgáltatásai igen színesek, hiszen többféle építőanyag, kertépítő és díszítőanyag, valamint termőföld szállítását is vállalják. Továbbá segítségükkel az építési hulladéktól is könnyen megszabadulhatsz.

Keresd őket, ha építőanyag szállítására van szükséged!