Családi merülés az élményekbe

Az idei év sok megterhelő dolgot, kedvező és kedvezőtlen változást egyaránt hozott magával, amelyek teljesen átrendezték mindennapjainkat. Mindezek után igazán megérdemli, hogy minőségi időt töltsön együtt családjával. A következő pár sorban most néhány konkrét ötlettel gazdagodhat, amelyek hozzásegíthetik a családi álomnyaralás helyszínének kiválasztásához.

 

 

Válogasson az élmények között!

Az alábbi bekezdésben olyan különleges programokról olvashat, amelyek garantáltan feldobják a nyaralásukat!

A digitális világban fontos a hagyományaink megőrzése, így vannak olyan helyek, ahol izgalmasan összeállított kézműves és kreatív programok segítségével fejlesztik a gyerekek gondolkodását, problémamegoldását, finommotoros képességeit.

Az egész családnak szóló beszélgetős programokban az egészséges ételekről, a digitális szülőségről, a generációs szakadékról, az asztrológiáról és az önismeretről is szó eshet.

Közös időtöltésként a családok a főzés, a gasztronómia világába is beleshetnek, amelyben sztárvendégek vagy a hotel saját séfjei segítenek.

Az élmények vonzásában

Hallott már olyan szálláshelyről, ahol a gémereknek külön figyelmet szentelnek? Nos, vannak hotelek, ahol érdekes PS4 és és XBOX játékokat lehet kipróbálni, illetve akadnak VR-, robotos és szimulátoros játékok is.

A digitális világ nyújtotta lehetőségeket kihasználva már programozható játékokkal is ösztönzik a gyerekeket arra, hogy meglássák és felfedezhessék a digitalizáció napos oldalát.

Természetesen a sport sem marad hátrányban, hiszen a mozgás, a torna, a kincskereső játék és a játékos programok egyaránt képezhetik egy profi szálláshely kínálatát.

Egy hasonló helyen tehát a gyermekek is jól szórakozhatnak. Ha még több ötletre lenne szüksége, akkor nézzen szét a hévízi Hotel Európa fit**** gyermekprogramjai között is!

 

 

Kínálat a családok részére

Nagyon egyszerű felmérni, hogy egy hotel mennyire családbarát, hiszen csak néhány alapvető információt kell figyelembe venni.

Vegyük példának a biztonságos utazást. A színvonalas hotelek a vendégeiket magas szintű higiénés készültséggel várják. Nemcsak a technikai feltételeket, de a szakszerű és odafigyelő személyzeti hátteret is biztosítják.

Egy minőségi szálláshely továbbá küldetésének tekinti, hogy nála valamennyi generáció megtalálja az ideális kikapcsolódást.
 
Arra is ügyel, hogy mindez szobakínálatában is tükröződjön, illetve a szobák felszereltsége is kifogástalan legyen. Gondolnak a nagycsaládosokra is; például családi apartmanokat alakítanak ki.

Hírességek

Ha minden információ átvizsgálása után is vannak kételyei, akkor nézze meg bátran a híres vendégek listáját! Egy olyan hotel, ahol Völgyesi Gabriella, Faragó András, Peller Anna és Lukács Miklós, Polyák Lilla, Náray Erika vagy Dr. Magyar Lóránt szállt meg, valószínűleg Önnek sem okoz majd csalódást!