Július 21-én nyit a Bencs Villa

Háy Jánossal indul újra a Bencs Villa műsorfolyama, a József Attila-díjas magyar író, költő, festő, illusztrátor, a Palatinus Könyvkiadó alapítója lesz a Többszemközt estek aktuális vendége július 21-én, kedden.

 

 

A közkedvelt és népszerű írók közé sorolt Háy termékeny alkotó, gyakori vendége különféle rendezvényeknek, rendszeresen kérnek tőle interjúkat. Bár nem először köszönthetjük őt Nyíregyházán, mégis, vagy éppen ezért, az újszülöttnek minden vicc új mondás alapján megpróbáljuk körbejárni, bemutatni, ki tulajdonképpen Háy János, a sokoldalú alkotó.
A házigazda Kováts Dénes kérdezi majd vendégünket versről és drámáról, zenéről és regényről, illusztrációkról és sajátos irodalomtörténetről, s arról is, nehéz volt-e az út Vámosmikolától Budapestig.

Július 21-én, kedden 19.30-tól egy igazán érdekes művésszel találkozhatnak a Bencs Villában, egy olyan alkotóval, akit nem lehet elégszer meghallgatni. Minden bizonnyal tudunk majd újat mondani azoknak is, akik nem először veszten részt Háy-esten.

 

A tapasztalatok alapján – hogy biztosan ott lehessen –, érdemes mielőbb gondoskodni a jegyről, az alábbi helyek valamelyikén:

Móricz Zsigmond Színház Szervező- és Jegyiroda, Nyíregyháza, Országzászló tér 6.
Tel.: 06-42/507-006, 06-20/233-2926, Bencs Villa, 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 54. , Tel.: 06-20/461-4551, illetve online:https://moriczszinhaz.jegy.hu/program/bencs-estek-tobbszemkozt-hay-janos...