Nyíregyházán nem lesz kutyakiállítás 2020-ban?

Nyíregyházán hagyományosan már évek óta két kutyakiállítást is rendeznek. Egyet tavasszal és egyet nyáron. A koronavírus járvány miatt azonban áprilisban még nem lehetett rendezvényt tartani, így halasztásra került a TESE CAC.

 

 

"Nemrég érkezett a hír, hogy 2020. augusztus 15-én rendezik meg. Azonban 2020. július 16-án az esemény oldalán bejelentették: "Sajnálattal tudatom mindenkivel, hogy rajtunk kívülálló okok miatt a TESE kiállítás elmarad! Reméljük jövőre a megszokott időben találkozhatunk kiállítóinkkal!!!"  

Sajnáljuk, hiszen a nyíregyházi kutyás élet egyik színfoltjáról van szó, amin minden évben sok-sok kutyabarát teszi tiszteletét a kiállítók mellett. Reméljuk, hogy 2021-ben nem lesz már vírusjárvány és nem lesz akadálya az esemény megszervezésének.

 

 

Nyíregyháza másik évente megrendezésre kerülő kutyakiállítása a MEOE MEOE Nyíregyházi Önálló Jogú Szervezete által szervezett CAC, amely június 27-28-án lett volna, gyaníthatóan szintén elmarad az idén - bár hivatalos nyilatkozattal még nem találkoztunk."

Forrás: www.bol-dog.hu