A Rózsakert nyári programja a Móricz Zsigmond Színház szervezésében

A Rózsakert Szabadtéri Színpadon már teljes nézőtérrel várjuk a közönséget!  Most pénteken, július 3-án este lesz a Szombat esti láz John Travoltával, hétfőn, július 6-án pedig a Mamma mia 2., a Sose hagyjuk ABBA című zenés vígjátékkal várjuk a romantikus nyári esték kedvelőit.

 

 

Július 12-én és 13-án a 9-től 5-ig, 23-án, 24-én, 25-én és 26-án az Úri muri, július 31-én az Anconai szerelmesek, a Veres1 Színház vendégjátéka, augusztus 7-én Georges Feydeau  Bolha a fülbe című bohózata, a Komáromi Jókai Színház előadásában, augusztus 11-én az Oscar, 16-án pedig Édes Charity című Broadway-musical látható majd a Rózsakert Szabadtéri Színpadon. Az Édes Charity következő évadunk első nagyszínpadi bemutatója is.

Augusztus 5-én a Kung fu panda című filmet vetítjük a legkisebbek örömére.

A jegyek elérhetőek már online is: https://moriczszinhaz.jegy.hu/

A  bérletmegújítást és -értékesítést a tavalyival megegyező, változatlan áron elkezdtük Szervező- és jegyirodánkban, valamint online, a moriczszinhaz.hu oldalon, az alábbi linken: http://www.moriczszinhaz.hu/p/online-berletvasarlas.html. Az előző évadban vásárolt bérletes helyeket érintő bérletmegújításra 2020. július 19-ig van lehetőség.

 

Újra vár a színházi élmény!
A Móricz Zsigmond Színház szervezésében már a Rózsakert Szabadtéri Színpadon is!