Detektív Hétvége Nyíregyházán

Idén először útjára indul a Detektív Hétvége turné, melynek keretein belül hónapról hónapra országszerte más és más nagyvárosokba visszük el a Rejtélyek Városa, krimi városnéző túránkat. Egy olyan játékot, amelyben ötvöztük a detektív turizmust a szabadtéri nyomozással. Ahol családok, barátok, osztálytársak és kollégák tölthetnek együtt minőségi időt, mindezt izgalommal és krimivel fűszerezve.

 

 

 

A következő állomásunk Nyíregyháza, ahol 08.22.-én, szombaton 10 és 18 óra között várjuk a nyomozni vágyó játékosainkat. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

A mi feladatsorunk + a Te csapatod = Felejthetetlen élmény.

A nyomozáshoz adott egy térkép, egy izgalmas feladatsor, illetve egy rejtélyes merénylet, melyet csak Nyíregyháza egyes nevezetességeihez ellátogatva lehet megoldani. Minden helyszínen újabb nyomokkal, rejtvényekkel találkozhatnak a játékosok, mint egy Agatha Christie regényben. Az út végére a kirakós darabjai a helyükre kerülnek és teljesen össze fog állni a kép.

A programon időkorlát nincs, más csapatokkal nem kell kooperálni! A kb. 2-2,5 kilométer hosszú útvonal egy kellemes sétára kínál lehetőséget a város legszebb részein át. Remek kikapcsolódás, hisz a logikai fejtörők megtornáztatják az emberi elmét, a közös nyomozás élménye pedig közelebb hozza a csapat tagjait egymáshoz.

A programon minden 10 fős, vagy annál nagyobb létszámú csapat egy tagjának ingyen biztosítják a részvételt.

További részleteket a nyíregyházi Detektív Hétvégéről a Facebook eseményben találhatnak kedves olvasóink:  
https://www.facebook.com/events/353035202370944/