Nyáron sem tétlenkednek a Nyíregyházi Diák-polgármesteri Iroda fiataljai

Nyáron sem tétlenkednek a Nyíregyházi Diák-polgármesteri Iroda fiataljai Augusztus 01-04. között került megrendezésre az iroda tagjainak első képzése a 2020-as évben. A négynapos fejlesztő program során a diákok megismerkedtek a programszervezés menetével és a kommunikáció alapjaival, de betekintést nyertek az újságírás és a média világába is. Ismereteiket előadások, majd az ezeket követő gyakorlatiasabb, nem-formális játékok segítségével bővíthették.

 

 

Az előadások és kötetlen beszélgetések során a Mustárház munkatársai mellett olyan szakemberekkel folytattak kötetlen beszélgetéseket, mint Száraz Ancsa, a Kelet Magyarország szerkesztő-újságírója, Kuthy Patrícia és Illyés Ákos, a Móricz Zsigmond Színház színművészei, valamint Pócsi István, a Barba Negra Music Club programigazgatója.

A képzések közben egy kis kikapcsolódásra is lehetőség volt: a tiszai hajókirándulás mindenki számára vidám, maradandó élményt jelentett.

Nyáron sem tétlenkednek a Nyíregyházi Diák-polgármesteri Iroda fiataljai

Minden fiatal új élményekkel és a Nyíregyházi Diák-polgármesteri Irodában való későbbi tevékenysége során hasznosítható tudással tért haza a képzés végén. Az iroda továbbra is szeretettel várja a csatlakozni vágyó fiatalokat abban a reményben, hogy együtt, közös erővel még pezsgőbbé varázsolhassák a nyíregyházi diákéletet.