Útinfók a Benczúr-Bessenyei terek rekonstrukciója kapcsán

Folynak a munkálatok a Benczúr-Bessenyei terek körüli úthálózat és járdák rekonstrukciója kapcsán.A Bessenyei tér keleti oldalán (Kormányhivatal Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztály felőli oldal) az útépítési munkálatokat szakaszosan, teljes útlezárás mellett végzik, kezdődően a Bessenyei tér 6. számtól a Bethlen Gábor utcáig terjedő területen. Ez a szakasz gépjárművel átmenetileg nem megközelíthető.

 

 

A Széchenyi utca – Bessenyei tér 6. sz. közötti szakasz zsákutca, a kétirányú forgalom 30 km/s sebességkorlátozás mellett biztosított, megállni tilos, valamint útszűkület jelzések vannak továbbra is érvényben.

A Bessenyei tér Móricz Zsigmond Színház felőli oldalán, valamint a Benczúr tér mindkét oldalán útszűkületre, félpályás lezárásra kell számítani, megállni tilos jelzés, valamint 30 km/h-s sebességkorlátozás van érvényben.

Kérjük, aki teheti válasszon másik útvonalat! Kérjük az augusztus 20-ai ünnepségre, valamint a VIDOR fesztivál programjaira érkezőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek és a környező utcákban parkoljanak gépjárműveikkel.

Köszönjük a gépjárművezetők, és az arra közlekedő gyalogosok türelmét és megértését.

Az aktuális munkálatokról és az azzal járó forgalomkorlátozásról, vagy azok feloldásáról folyamatosan tájékoztatást adunk.