Női Szalon Eperjesi Ildikóval

Az ATV külpolitikai szerkesztő-riportere olyan emberi sorsokat gyűjtött össze könyvében, melyek megérdemlik, hogy mintegy tablóként bemutassák őket. Minden egyes életút felveti azt a kérdést mi az élet értelme. Ildikó elmondása szerint ma már nem az az ember, aki a könyv írása előtt volt. Mélyebben, intenzívebben és tudatosabban éli az életét. Többek között ezekről is beszélgetünk majd.

 

 

Eperjesi Ildikó az ATV külpolitikai szerkesztő-riportere méltó augusztusi vendége a Női Szalonnak, hiszen a Bencs estek keretében olyan hazai véleményformálókkal beszélget dr. Körtvélyfáy Eszter, akik saját területükön társadalmi bázist építettek tudásuk, humoruk vagy épp lehengerlő egyéniségük és tehetségük erejével.

Sorskönyv a frontról című könyvében bemutatja, min mentek keresztül Kelet-Ukrajna lakosai az elmúlt öt évben, hogyan zilálta szét a konfliktus az életüket és paradox módon mennyi jó is származott a mérhetetlen pusztításból. Olyan emberi sorsokat gyűjtött össze, melyek megérdemlik, hogy mintegy tablóként bemutassák őket. Minden egyes életút felveti azt a kérdést mi az élet értelme, mi dolgunk a világon.

Elmondása szerint ma már nem az az ember, aki a könyv írása előtt volt. Mélyebben, intenzívebben és tudatosabban éli az életét. Igyekszik felkészülni arra, hogy bármi előfordulhat. Többek között ezekről is beszélgetünk majd.

Gondolkodjunk újra együtt!

Programunk ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Részvételi szándékát kérjük, jelezze az info@bencsvilla.hu
e-mail címen vagy a +36 20 461 4551 telefonszámon.