A felhőtlen mozgás öröme, avagy az ideális női fitnessruházat

A rendszeres testmozgás elengedhetetlen szerepet játszik abban, hogy hosszú és egészséges életet élhessünk. Fontos, hogy a hideg idő beköszöntével is rendszeresen átmozgassuk végtagjainkat akár a szabadban, akár az edzőteremben.

 

 

 

Mindenki más és más mozgásformában találja meg a számára megfelelőt, amit lelkesen, örömmel tud végezni, és a napirendjébe is könnyen beilleszthet. Sokan szeretnek futni, jógázni, táncolni, edzőterembe vagy éppen fitnessórára járni. Egy dolog azonban minden mozgásforma esetében közös: a ruházat fontossága.

Nőként a sportruházat kiválasztásánál a kényelem és praktikusság mellett a dizájn, a stílus is nagy hangsúlyt kap.

Nézzük, mik a legfontosabb szempontok, amiket érdemes figyelembe vennünk a választás során!

Anyag

Az ideális női fitnessruha kiválasztásának kulcsfontosságú tényezője az anyag, amiből a ruha készül. Lényeges, hogy olyan ruházatot válasszunk, ami poliészter és elasztán összetételű, ezáltal rugalmas, strapabíró, valamint gyorsan szárad és nem gyűrődik. Ez biztosítja számodra, hogy kényelmesen tudj mozogni benne, és kellemes legyen viselni, bármilyen mozgásformát is választasz. A kényelem mellett a higiéniai szempont sem mellékes. Fontos, hogy az edzés során viselt ruházat a gyors száradás mellett jól szellőzzön, és az izzadságot is elvezesse.

Ha a tökéletes leggingset, sportmelltartót vagy fitnessruhát keresed, amely a személyiségedet is tükrözi, mindenképp nézz körül a 2skin Fitness ruházat oldalán!

 

 

Méret

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból az edzés során, fontos, hogy a megfelelő méretű sportruházatot viseljük. Ha kis méretű leggingset vagy sportmelltartót választunk, azonnal érezni fogjuk a negatív következményeket. Ha sportmelltartóból kisebb méretet viselünk a szükségesnél, nem fogjuk tudni helyesen venni a levegőt edzés közben, márpedig a helyes légzés minden mozgás alapja. Amennyiben leggingsből választunk kisebbet, mint ami számunkra megfelelő, akkor a hasunkat fogja leszorítani, ennek pedig egyenes következménye lesz a hányinger és az émelygés. Azonban a túlzásokat is érdemes elkerülnünk, ugyanis ha nagyobb méretű ruházatban sportolunk, akkor könnyen sérülés lehet a vége.

Forma

Formai szempontból a leggingsek esetében fontos a magas derékrész, illetve a rugalmas és széles övrész. Ez biztosítja a megfelelő tartást, azaz hogy nem fog lecsúszni rólad a nadrág edzés közben, így zavartalanul tudsz a mozgásra összpontosítani. A sportmelltartók esetében pedig fontos, hogy kialakításuk stabil alátámasztást adjon a melleknek mozgás közben.

Stílus

A dizájnt, a színvilágot tekintve olyan darabokat válassz, amik tükrözik személyiségedet, és amiben magabiztosan érzed magad sportolás közben is. Mottó: merj trendi és egyedi lenni!
Bármit is sportolsz, a 2skin Fitness ruházat termékeiben mindig élvezheted a felhőtlen mozgás örömét.