Novembertől újra indulnak a Bencs Villa programjai

A Móricz Zsigmond Színház örömmel tájékoztat minden érdeklődőt, hogy 2020. november 3-tól újra indulnak a Bencs Villában a Bencs estek keddenként 17.30 órától!

 

 

 

November 3-án kedden 17.30-tól a Többszemközt beszélgetős esten Gyuris Tiborral, a Móricz zsigmond Színház társulati tagjával beszélget Kováts Dénes.

November 10-én kedden 17.30-tól a Női Szalon vendége Zentai Edit énekes, műsorvezető, ceremóniamester lesz. A hétköznapok monoton szürkeségből több lépcsőfokban sikerült színre lépnie. Az est során választ kaphatunk rá, hogyan válhat az álom valósággá a 21. században?

November 17-én kedden 17.30-tól Koncz Veronika protokoll és PR szaktanácsadó, Úrinők és Úriemberek a századfordulón című előadásával várjuk az érdeklődőket. Az esten bepillantást nyerünk abba a korba, amikor a művelt ízlés és a tapintatos modor követendő mintának számított a családi és társadalmi életben.

Kováts Judit Hazátlanok regénye alapján készült irodalmi, zenés est zárja a novemberi programok sorát 24-én kedden 17.30-tól, mely a közelmúltunk történelmének több fehér foltját, közösségi sorstragédiáit mutatja be szerelmi történetbe ágyazva. Kováts Judit az idén ezért a regényéért próza kategóriában megkapta az Artisjus Irodalmi Díjat.

Jegyek elérhetőek: https://moriczszinhaz.jegy.hu