Poket könyvek Nyíregyházán is

Immár több, mint két és fél éve, hogy elterjedt el a “POKET Zsebkönyvek kifosztásának hajlama” Budapesten és vidéken egyaránt. Nagy örömünkre már Nyíregyházán is jelen lehet a POKET, melynek célja a minőségi irodalom terjesztése automatából és online, elérhető áron, tömegközlekedési eszközökön is könnyen olvasható zsebkönyv formában.

 

 

A POKET indulása óta a klasszikus és kortárs irodalom már több mint 30 kötete jelent meg zsebkönyv formájában. A kulturális és tudományos élet meghatározó személyiségei is a kezdeményezés mellé álltak, az alapító, Vecsei H. Miklós színművész felkérésére minden kiadványt egy ismert nagykövet népszerűsít.

Idén ősszel nagy meglepetéssel készült a POKET az iskolába járó fiataloknak is: a rendszeresen bővülő regények kínálatán túl már elérhetők a POKET automatákban a Csíkos, Pöttyös és Kockás füzetek, amelyek Lina és Panni youtuberek ajánlásával jelentek meg. „Egész iskolás koromban vágytam egy zsebrevágható iskolatáskára, hogy az utazásaimat ne nyűgként éljem meg, hanem könnyű háttal tudjam figyelni a világot, az embereket. Örülök, hogy ezt az életérzést most elhozhatjuk az iskolakezdőknek a POKET színes és elnyűhetetlen füzeteivel” – mondja Vecsei H Miklós, a POKET ötletgazdája.

„A tanév fontos kelléke volt nekünk mindig is egy jegyzetfüzet, ami segített átlátni a teendőinket és terveinket. Mert egy jól működő rendszerre az élet minden területén szükség van, főleg, ha az időbeosztásról van szó” – teszi hozzá Lina és Panni.