A Rónatabak - Black Gold talán az Ön leendő kedvenc pipadohánya?

Legyen az ember pejhes kezdő vagy vén motoros a pipázás világában, mindig érdekes más pipások tapasztalatait olvasni adott dohányokról, hiszen ki tudja, lehet, hogy megtalálja a kedvencét! A következő néhány sorban a Rónatabak - Black Gold pipadohányról olvashat gondolatokat, egy igazi pipás soraiból táplálkoztunk, a végén pedig néhány megbízható ajánlással rukkolunk elő! Ha érdekli, miért szeretik ezt a dohányt, vagy szüksége van egy megbízható pipakellékeket árusító oldalra, a következőkben megtalálhatja ezekre a választ!

 

 

Mit kell tudni a Rónatabak - Black Goldról?

A legtöbb pipás azért kedveli ezt a dohányt, mert nagyon könnyen beszerezhető. Hazai, olcsó, szinte minden trafik polcáról beszerezhető. Ez a pipadohány ideális nedvességű, könnyen kezelhető a keskeny szalagos vágat miatt. Nincs kifejezetten erős aromája, ha plusz ízesítéssel szeretnénk ellátni, az is egészen hamar elszáll. Azoknak ajánljuk, akik már haladónak érzik magukat a pipások világában, és az aromatik világából szívesen tesznek kitérőket a natúr irányba.

Ezt a dohányt akár minden nap lehet szívni, bár csupán magányunkban vagy olyan emberek társaságában, akik szeretik a pipa füstjét! Ha Ön kezdő, akkor egyelőre csak informálódjon erről a dohányról, ám ne ez legyen az első dohány, amelyet kipróbál!

Ilyen élményt élhet át ezzel a pipadohánnyal

Amikor ránézünk erre a dohányra, erős Virginiát ígér, hiszen a sötét alapban sok a szőke tincs. Ha beleszagol a csomagba, aszalt gyümölcsök kellemes illatát érezheti, amelyben a füge dominál leginkább. Ennek a dohánynak igazán finom ízesítői vannak: cukor, kávé, kakaó, csokoládé. Mi a legdominánsabb ezek közül? A cukor édessége.

A dohányt egészen egyszerű meggyújtani. Ahogy beleszippantunk, továbbra is a füge marad a domináns íz. Na de nem csupán a fügét lehet benne érzeni: illatos, csípős, virginiás, egészen keleties ízélményben lehet része annak, aki ezzel a dohánnyal tömte meg pipáját.

A Rónatabak - Black Gold ízvilága a megkérdezett tapasztalt pipásunk szerint a natúr dohányokra hasonlít. Aki a nikotintartalom alapján akar választani, annak bizony nem való! Sajnos nikotinnal igencsak szegényesen van megáldva ez a típus.

 

Honnan szerezze be a pipáját és egyéb kellékeit?

Nagyapáink és apáink gyakran délutánokat áldoztak arra, hogy beszerezzék legújabb pipájukat, esetleg pótolják valamelyik fontos kiegészítőjüket. Önnek már nem kell! A Humidorshop.hu oldalának csapata ugyanis mindennel el tudja Önt látni! És hogy mi a legjobb? A termékeket házhoz szállítással tudja megrendelni, ha pedig kérdés merülne fel Önben, arra nagyon szívesen válaszolnak!