Új felületen vásárolhatnakközlekedési mobiljegyet a nyíregyháziak

Október közepétől már a K&H+ szolgáltatással is vásárolhatnak mobiljegyet a nyíregyháziak a helyi és helyközi járatokra.

 

 

Újabb szereplő csatlakozott Nyíregyházán a közlekedési mobiljegyek értékesítésével foglalkozó rendszerhez. Mostantól a K&H is lehetőséget biztosít arra a Nemzeti Mobilfizetési Zrt-vel együttműködve, hogy ügyfelei egyszerűbben válthassanak mobiljegyet. A pénzintézet K&H mobilbankot használó ügyfeleinek nem szükséges újabb alkalmazást telepíteniük a telefonjukra, ugyanis az applikáción belüli K&H+ szolgáltatással vásárolhatják meg a jegyeket és bérleteket, mind a helyi, mind a helyközi járatok esetén.

 

 „A K&H+ segítségével sorban állás vagy készpénz nélkül, gyorsan vásárolhatják meg a jegyeket és bérleteket a nyíregyházi K&H-s ügyfelek, ráadásul extra felhasználó és kártyaregisztráció nélkül, egyszerűen a saját K&H mobilbankjukban” – mondta el Szűcs Gábor a nyíregyházi személyes ügyfélpont vezetője. Az új szolgáltatás nem csak díjmentes a Bank ügyfelei számára, hanem mivel a mobilbankon belül található, rendkívül biztonságos is.

 

A K&H mobilbankban az új K&H+ menüpont alatt jelenik meg a közlekedési mobiljegy, a funkciógombok elhelyezése és a termékek, információk kategorizálása eltérhet a többi alkalmazásétól. Nincs különbség a papíralapú jegyek, bérletek ára és a közlekedési mobiljegyek ára között, a K&H nem számít fel kényelmi díjat.