Újra vár a Móricz Zsigmond Színház!

A mai napon visszavonásra került a Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft. színházi előadásainak és egyéb, a társaság által szervezett programok, rendezvények felfüggesztéséről szóló, a járványügyi helyzet miatt kiadott polgármesteri határozat, mivel a színház minden érintett munkatársa - ez elvégzett tesztek által igazoltan - meggyógyult.

 

 

A színház október 3-án (szombaton) a már korábban bevezetett óvintézkedések mellett folytatja működését.

A dolgozók testhőmérsékletét folyamatosan ellenőrzik és a korábbi gyakorlatnak megfelelően kiemelten ügyelnek a nézők egészségügyi biztonságára. A védőmaszk használata kötelező a Móricz Zsigmond Színház egész területén, melyre több felirat és tábla is figyelmeztet. A kézfertőtlenítési lehetőség biztosított a közönségforgalmi előcsarnokban és a mosdókban.

Arra kérjük a nyíregyháziakat – mint ahogyan az intézményt a színház munkatársai –, úgy az előadásokat a nézők is csak tünetmentesen, egészségesen látogassák.

Most szombaton az Édes Charity című Broadway musical nyitja az októberi programot.
Előadásainkról részletesen itt tájékozódhatnak: https://www.moriczszinhaz.hu/eloadasok

További információk és jegyek elérhetőek a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodájában (Telefon: 06 42 507006, 06 30 3032875, 06 20 233 2926, email: szervezes@moriczszinhaz.hu), a helyszínen a rendezvények előtt, illetve online: https://moriczszinhaz.jegy.hu/
 

Jó egészséget és felhőtlen szórakozást kívánunk mindenkinek!