A harmonikus Huawei telefonok

Telefon. Egy olyan kütyü, ami manapság mindenkinek ott pihen a zsebében. Az okostelefonok közül a Huawei telefonok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A márka egy éve előrukkolt saját operációs rendszerével is, ezzel igazán különlegessé téve készülékeit. A következőkben összefoglaljuk a legfontosabbakat a HarmonyOS-ről, a Huawei telefonokról, na meg szó lesz arról is, miért fontos megvédeni még ezt a telefont is! Ha telefoncsere előtt állsz, mindenképp olvass tovább!

 

 

A Huawei és a HarmonyOS

Nem is olyan régen dobta piacra a Huawei az operációs rendszerének legújabb változatát. A márka fejlesztői csapata sok különböző dologra odafigyelt, mikor készítették, illetve fejlesztették. Akárcsak az androidos és iOS-es telefonok, a HarmonyOS telefonok is tökéletesen szinkronizálhatóak minden okoseszközzel.

Nem csak ezért királyak egyébként az ilyen operációs rendszerrel rendelkező telefonok! A fejlesztők gondoskodtak róla, hogy bárki kompatibilissé tehesse alkalmazásait ezekkel a készülékekkel, ráadásul arra is törekedtek, hogy a lehető leggyorsabb adat-, kép- és hangátvitelt tegye lehetővé, na meg természetesen a hangunkat is felismeri.

A HarmonyOS-nek megannyi jó tulajdonsága van, a Huawei telefonok pedig igazán menő külsőt kaptak. Ha neked is tetszenek ezek a telefonok, akkor azonban nem elég, ha beszerzed a neked tetsző készüléket!

Ha a Huawei legújabb Kirin 9000 chipes Mate 40 és Mate 40 Pro között vacillálsz, akkor van egy nagyon jó hírünk! Ezeken már elérhető lesz a HarmonyOS 2.0.

 

 

A telefonok védelme

A Huawei telefonokra, ahogyan minden más telefonra is, vigyázni kell! Mivel a készülékeknek borsos az áruk, és a szervizelés díja egy esetleges leejtés után gyakorlatilag szinte ugyanannyi - vagy esetekben még több -, mint amennyibe a készülék került, így mindenképp erős tokot kell rá tenni. A legmegbízhatóbb tokok azonban nem azok, amelyeket a különböző külföldi oldalakról rendelsz! Azok szinte semmilyen védelmet nem jelentenek készüléked számára. A jó tok vastag és ütésálló, olyan, amely könnyedén megvédi szeretett készülékedet.

A minták terén nyugodtan válogass! A legújabb Huawei telefonok nagyon szép hátlapszínekkel elérhetőek. Ha ezek tetszenek, érdemes olyan tokot választani, amely átlátszó. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a tokoddal nem fejezheted ki rajongásodat egy híresség iránt. Az átlátszó tokokon - ha egyedi elkészítéssel rendeled meg - éppen ugyanolyan jól mutat egy jelkép. Persze a színes tokok is nagyon különlegessé tehetik a készülékeket.

Nem elég a tok!

Mivel a Huawei és egyéb telefonok nagyon megkönnyítik mindennapjainkat, arra kell törekedni, hogy a lehető legjobban megvédjük. Éppen ezért a képernyőre mindenképp rá kell helyezni egy ütésálló fóliát. A fólia ugyanis, ha leesik a telefon, megvédi a képernyőt. Egy fóliát pedig sokkal hamarabb és olcsóbban lehet pótolni, mint egy kijelzőt!