Móricz-(F)Actor sajtóközlemény

Kedves Nézőink! Habár a jelenlegi körülmények ellehetetlenítik az Önökkel való közös, személyes találkozást, mi mégis egy különleges újdonsággal szeretnénk kedveskedni Önöknek. Az ezt megelőző időszakban lázasan dolgoztunk azon, hogy elhozhassuk kedvenc színészeiket otthonaikba.

 

 

Ennek eredményeként jött létre a Móricz Online elnevezésű programcsalád, melynek első tagja, a Móricz-(F)Actor első három epizódja 2020. november 27-én, 28-án és 29-én este 8 órakor mutatkozik be a nagyközönség előtt online, a Móricz Zsigmond Színház Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/moriczszinhaz).

Ebben az izgalmas, kifejezetten csak online megtekinthető zenés vetélkedő-showban a Móricz Zsigmond Színház színművészei tehetségük legjavát mutatják meg választott műsorszámaikkal, ahol a nézők lehetőséget kapnak arra, hogy szavazataikkal támogassák kedvenc színészüket, aki ezzel elnyerheti az verseny fődíját, a Móricz-(F)Actor-díjat.
A műsor házigazdái: Staub Viktória és Rák Zoltán, a nyíregyházi teátrum színművészei.

 

 

Érdemes velünk tartani, mert a szavazók között értékes nyereményeket sorsolunk ki. Bővebb információk, illetve a játék pontos szabályzata hamarosan valamennyi online felületünkön elérhető lesz.

Szeretettel várjuk Önöket a Móricz-(F)Actor első adásán, 2020. november 27-én, pénteken este 8 órakor a Móricz Zsigmond Színház Facebook-oldalán!

A Móricz Zsigmond Színház társulata