Nyíregyházi útinfók

A kivitelező tájékoztatása szerint jó ütemben halad az Orgona utcai út-, és csapadékvíz elvezetés kivitelezése. A csapadékvíz elvezetés kiépítése mellett megkezdődnek az útépítési munkák, ezért az Orgona utca a Simai út felől lezárásra kerül. A kivitelezés ideje alatt az Orgona utca a Huszár sor felől a zsákutcaként üzemel, a Tó utca felé lehet kerülni.

 

 

A Tábor utca burkolat felújítása során november 16-17-én aszfaltozni fognak a Palánta és Tünde utca közötti szakaszon. A kivitelezési munka ideje alatt ezen útszakasz lezárásra kerül, az utcában közlekedni nem lehet. Kérjük a lakosság szíves megértését és türelmét!

Folyamatban van a Törzs utca Semmelweis u. – Szalag u. közötti meglévő kerékpárút felújítása, ahol november 18-án a kerékpárút aszfaltmarási munkáit végzik. Ez idő alatt a gyalogosok és kerékpárosok kijelölt terelőúton közlekedhetnek.

A Felhő utcában és Felhő közben jelenleg az útépítési és csapadékvíz elvezetés építési munkái vannak folyamatban. Előreláthatóan november 19-20-án aszfaltozni fognak a Felhő közben és Felhő utca Ferde u. - vasúti sín közötti szakaszán.

Kérjük a lakosság és az érintett útszakaszokon közlekedők türelmét, és megértését!