Karácsonyfagyűjtő akció Nyíregyházán

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata, az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. és a NYÍRVV Nonprofit Kft. 2021. január 4. és január 16. között karácsonyfagyűjtő akciót szervez. Az akció ideje alatt minden egyes - Korányi F. u. 3., valamint Kerék u. 1. sz. alatti Hulladékudvarokba – beszállított karácsonyfáért 1 db ÉAK-nyereményszelvényt kapnak a résztvevők, amivel sorsoláson vesznek részt, és ajándékokat nyerhetnek.

 

 

Az idei év újdonsága az Ültess egy karácsonyfát! Hozza el a Hulladékudvarok egyikébe életképes konténeres vagy földlabdás karácsonyfáját, s mi 3 db ÉAK-nyereményszelvényt, valamint 3000 Ft összértékű ÉAK és NYÍRVV Szolgáltatási utalvánnyal ajándékozzuk meg. Az így beérkezett gyökeres fenyőfák a NYÍRVV Nonprofit Kft. szakszerű gondozása után tavasszal elültetésre kerülnek egy újonnan kialakított Fenyőligetbe. Célunk, hogy kevesebb hulladékkal és több fával támogassuk környezetünket!

Az ajándékok sorsolása 2021. január 16-án 14 órától a Nyíregyháza, Kerék u. 1. szám alatti Hulladékudvarban található Újrahasználati és Tájékoztató Központban kerül megrendezésre.

A Hulladékudvarokban hétfőtől péntekig 7 órától 17 óráig, szombaton 8 órától 14 óráig várjuk ügyfeleinket.

Tegyünk együtt a szebb és zöldebb környezetért!