Móricz Anno - színházi múltidéző memóriajáték

Móricz Anno - színházi múltidéző memóriajáték A Móricz-(F)Actor című online mini vetélkedő-show pár nappal ezelőtti bemutatkozását követően máris váratlan népszerűségnek örvend, az első 3 adás eddig összesen több mint 18 000 megtekintést ért el.

 

 

A Móricz Online programcsalád második programjaként debütáló új műsorunk, a Móricz Anno című múltidéző online memóriajáték egy különleges színházi időutazásra invitálja Önöket. A minden kedden és csütörtök este 8 órakor a Móricz Zsigmond Színház Facebook-oldalán jelentkező, kifejezetten csak online megtekinthető műsorban a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház társulata az utóbbi évek legsikeresebb produkcióiból egy-egy emlékezetes előadáspillanatot elevenít meg a Művész Stúdió színpadán, melyekből a nézők feladata kitalálni, hogy az adott előadásrészlet melyik darabból volt látható.

A darab címét tartalmazó helyes választ beküldő Nézőink között hetente a Mindenünk a színház című exkluzív színházi kiadványunk egy-egy példányát, valamint adássorozatunk végén valamennyi érvényes válaszadó között a nyereményjáték fődíját, egy kétszemélyes VIP színházbérletet sorsolunk ki a Móricz Zsigmond Színház 2021/22-es évadára.

Móricz Anno - színházi múltidéző memóriajáték

Bővebb információk, illetve a nyereményjáték pontos szabályzata hamarosan valamennyi online felületünkön elérhető lesz.

Szeretettel várjuk Önöket a Móricz Anno első adásán, 2020. december 3-én, csütörtökön este 8 órakor a Móricz Zsigmond Színház Facebook-oldalán!

Tartsanak és játsszanak velünk!

A Móricz Zsigmond Színház társulata