Álmodj meg te is egy rendhagyó kreatív fotózást!

Minden menyasszony vágya, hogy megmutassa ország-világnak boldogságát és nem mellékesen gyönyörű esküvői ruháját, amelyben sajnos csak egyetlen napig pompázik. Nem kell ettől az érzéstől olyan könnyen megválnod, hiszen kreatív esküvői fotózás keretein belül újra végignézheted a csodálatosan szép, szerelmes és kellőképpen kreatív esküvői fotóitokat, amelyek még a hivatalos ceremóniát megelőzően készültek.

 

 

Biztosan már ti is álmodoztatok naplementés, virágos réten andalgós, folyóparton ölelkezős, végtelenségig szerelmes képekről. Ezeken a képzeletbeli képeken természetesen a menyasszony sminkje tökéletes, ruhája csillog-villog, haja egy költemény, míg a vőlegény öltönye rendezett, ingje gyűrődésmentes, mosolya pedig csábító.

Ezeknek az idilli képeknek nem kell képzeleted szüleményének maradnia, hiszen egy kreatív és mindenre elszánt fotós csapat segítségével mindez kivitelezhető.

Hogyan tedd egyedülállóvá a fotózást?

Vannak, akik az örök klasszikus, minden szempontból tökéletes és szinte már mesterkélt fotókat részesítik előnyben, hogy mesébe illő módon örökítsék meg szerelmüket. Ám vannak, akik ezzel az idealizált képpel szembemennek és a színtiszta valójukat szeretnék fotópapírra vetni. Ekkor jönnek az újabbnál újabb, vadabbnál vadabb ötletek, amelyeket a kreatív fotósnak tudnia kell megörökíteni. Így a fotózást mindenképpen tedd bele esküvői forgatókönyvedbe, hiszen elengedhetetlen része.

Lényeg a lényeg, sose fogjátok vissza magatokat, ha kell, legyetek a képeken hamisítatlanul szerelmesek vagy őrült gyerekek, hiszen ez kizárólag rólatok szól. Számos egyedi és szinte már extrém megvalósítással találkozhatunk, ilyen a legújabb “Trash the dress” őrület, amely egy Amerikából származó divathullám. Ekkor a fotózás során az esküvői ruha teljes mértékben olyan helyzetekbe kerül, amely ellentmond annak eleganciájával.

 

 

Trash the dress?!

Mindez a ruha összekoszolásával, szétszaggatásával és egyéb olyan tevékenységekkel járhat, amelyek egyáltalán nem megszokottak egy fotózás alkalmával. Azonban ezzel a formációval kifejezetten egyedivé és rendbontóvá teheted az eseményt, teljes mértékben kimerítve a kreatív fotózás fogalmát. A képek, stílus tekintetében a fashion és a glamour fotókhoz állnak közel, azonban a meghökkentő és sokakat megbotránkoztató kontraszt, amely a képeken megjelenik, szinte egy különálló műfajjá varázsolja azt.

A Dunában térdig állva is lehet szerelmesen egymásra nézni, sőt iszappal dobálózva is megtestesíthető az álompár státusz. Önfeledten fogjátok érezni magatokat egy ilyen jellegű fotózás alkalmával, hiszen felszabadultan adhatjátok önmagatokat anélkül, hogy tartanotok kellene attól, hogy mit fognak gondolni mások, vagy hogy mi történik, ha egy apró sárcsepp lesz a ruhán. Elvárások nélkül mesteri fotók készülhetnek, amelyre biztosan sokáig emlékezni fogtok és büszkén mutatjátok unokáitoknak őrült szerelmetek kiteljesedését.

Egy hasznos tipp: a “Trash the dress” fotózást mindenképpen az esküvőt követően ejtsétek meg, ha tisztán és illatosan szeretnétek kimondani a boldogító igent.