Strapabíró női bakancsok a Riekertől

Habár jól mutat lábunkon egy csinos magas szárú vagy sarkú csizma, vannak olyan nők, akik szívesebben bújnak valami kényelmesebbe. Ráadásul vannak olyan esetek, amikor nem is érdemes mást felvenni, csak bakancsot. A következő pár sorban ennek néhány minőségi változatáról olvashatsz, és azt is megtudhatod, hogy mivel ajánlott viselni azokat!

 

 

Miért viseljünk bakancsot télen?

A bélelt bokacipők, bakancsok viselésének számos előnye van. Télen nem véletlenül kell téli öltözetet viselnünk, és ez igaz a lábunkra is. Tulajdonképpen olyan speciális béléssel rendelkeznek, amelyek megvédik a lábat a hidegben, ezáltal elkerülhetőek a keringési zavarok is. Néhány darab például 100%-os mértékben gyapjúval bélelt.

Ráadásul a fagyos, csúszós és havas időkben sokkal könnyebben közlekedhetünk bakancsban, mintsem magas sarkú csizmákban. Egyértelmű tehát, milyen előnyös, ha van a cipőink között legalább egy bakancs!

Mihez ne viseljünk bakancsot?

A bakancs habár nagyon kényelmes és elegendő biztonságot nyújt a legzordabb időkben, mégis oda kell figyelnünk, mihez húzzuk fel. A következő néhány sor segít egyfajta irányvonalat adni, hogy mégis milyen esetben kell nemet mondanunk a bakancsra.

A hétköznapi viselethez, a téli kirándulásokhoz tökéletes választás. Azonban ha egy előkelő eseményre vagyunk hivatalosak, nem szabad bakancsot húznunk! Sőt, a hétköznapi szoknyákhoz sem mutat jól. Ilyenkor inkább vegyünk fel bokacsizmát, csúszósabb időkben lapos sarkú darabokat! Amennyiben túlságosan fázik a lábunk, érdemes magunkkal vinni egy váltódarabot, így nem kell megválnunk a bakancstól sem teljesen!

A Rieker márkanév például páratlan termékekkel lát el a fagyos téli napokra! Amennyiben más márkák kínálatával is szemezgetnél, akkor keresd fel a LifeStyleShop webáruház női bakancs kínálatát!

 

Minden, ami Rieker

A Rieker több száz éves múlttal büszkélkedhet. Népszerűsége egyáltalán nem véletlen, mivel az általa gyártott lábbelik egyszerre stílusosak és kényelmesek is. A termékek minőségi anyagokból készülnek, és speciális technológiát használnak a gyártás során. Az ANTISTRESS® technológia kiemelkedő kényelmet nyújt a talpak és a sarkak területén is, így egyedi kivitelezésű cipőket dobhatnak piacra.

Az ún. Rieker-tex női bakancs például kiváló szellőzést biztosít a lábnak, ugyanakkor vízálló is. Rugalmas talpának köszönhetően könnyen elnyeli az ütéseket, s a láb formáját is jól felveszi. Bélelt belső része melegíti a lábakat.

A Rieker ügyelt arra, hogy több stílusú lábbelit gyártson, amivel emberek széles körét éri el. Válassz te is a LifeStyleShop csizmái, bakancsai közül, és légy te is felkészült, hiszen a tél java még csak most közeleg!