Előadás: Az emésztőrendszerre ható gyógynövények

Az előző évi népszerű előadás sorozatunkat folytatódik! Dr. Hajdu Zsanett, gyógynövényszakértő biológus: MINDENT A GYÓGYNÖVÉNYEKRŐL II. címmel nyolc héten át ÉLŐ előadásban vár Mindenkit, keddenként 18 órától a nyíregyházi Móricz Zsigmond Könyvtár Youtube csatornáján.

 

 

2. rész: 2021. március 23-án, kedden 18 órakor
Téma: Az emésztőrendszerre ható gyógynövények

Az előadás a következő linken egyetlen kattintással elérhető:
http://bit.ly/mindentAgyógynövényekről2

Az előadás alatt írásban kérdezni is lehet majd, a videó alatt megjelenő chat ablakban. Az emésztéssel kapcsolatos kérdéseket már most lehet gyűjtögetni! Az előadások csak egy hétig lesznek visszanézhetők, ezért bízunk benne, hogy ott tudnak lenni időben!   
 

A 2. részről bővebben:
"Az vagy, amit megeszel" helyett inkább az "az vagy, amit megemésztesz" változat találóbb napjainkban, amikor stresszes életünkben gyakran felütik fejüket az emésztési problémák. Az előadásban körbejárjuk azokat a gyógynövényeket, fűszereket, amelyek alkalmazásával megkönnyíthetjük a tápcsatornánk dolgát, valamint végignézünk olyan emésztési és anyagcsere betegségeket (pl. reflux, vastagbél problémák, IBS, stb.), amelyek kezelhetők gyógynövényekkel. Szó lesz elhízásról, böjtökről, és "méregtelenítésről" is.