A Mindent a gyógynövényekről c. előadás folytatódik

Folytatódik a Mindent a gyógynövényekről II. című online előadássorozat. Dr. Hajdú Zsanett élő online előadását tekinthetik meg a Móricz Zsigmond Könyvtár YouTube-csatornáján 2021. március 16-án 18.00 kezdettel. Előadásának címe: Immunerősítés gyógynövényekkel kora tavasszal.

 

 

Az előadás a következő linken egyetlen kattintással elérhető:
http://bit.ly/mindentAgyógynövényekről1

Az előadások alatt írásban kérdezni is lehet majd, a videó alatt megjelenő chat ablakban. Az előadások egy hétig lesznek visszanézhetők, ezért bízunk benne, hogy ott tudnak lenni időben!    

Az első előadásról bővebben:
Közeleg a tavasz és sokunk belső tartalékai kimerülőben vannak. Ilyenkor különösen érdemes odafigyelni azokra a trükkökre, amelyek segítségével megkímélhetjük magunkat a betegségektől. Gyógynövényszakértő biológusként és a hazai, illetve dél-amerikai tradicionális gyógynövényhasználat kutatójaként ezeket kísérlem meg bemutatni az előadásban. Beszélünk azokról a számunkra könnyen elérhető zöldségekről, gyümölcsökről, fűszerekről, gyógynövényekről és egyéb élelmiszerekről, amelyek segíthetnek egészségesen átvészelni ezt az időszakot és kisimítják nyugtalan idegrendszerünket. Megemlítek néhány egyszerű természet adta módszert is, amellyel jelen időszak feszültségét könnyedén enyhíthetjük magunkban.

 

 

Több infó az előadóról:
https://www.facebook.com/tropusokajandekai/
https://www.tropusokajandekai.hu/
https://mediaklikk.hu/video/ridikul-ongyogyitas-a-mindennapokban/