Nőnapi virágvásár a nyíregyházi piacon

Nőnap alkalmából a férfiak évről évre virággal köszöntik március 8. napján a hölgyeket, kifejezve ezzel tiszteletüket és megköszönve mindazt, amit nap mint nap fáradságos, de annál nagylelkűbb munkával a férfiakért, a családért tesznek. Ez az a nap, amikor a természet is megmutatja naposabb és színesebb oldalát, előbújnak az első tavaszi virágok. A piacokon megjelennek az elmúlt év fáradalmait kipihent virágárusok, akik gyönyörű, színpompás virágokkal telítik meg a Búza téri Piac és a Jósavárosi piac árusító asztalait.

 

 

A NYÍRVV Nonprofit Kft. munkatársai megkezdték a tavaszi virágárusításhoz az asztalok kihelyezését, így a meglévő 2 zöldséges blokkon túl egy harmadik virágos blokk kerül kialakításra.

Sajnos ezt az ünnepet is beárnyékolja a járványügyi helyzet, emiatt a szükséges távolság megtartása mellett helyezzük el az asztalokat. Társaságunk a koronavírus megakadályozása érdekében továbbra is végzi a piacok területén a fertőtlenítési munkálatokat, valamint az árusok és vásárlók részére a kézfertőtlenítési pontok továbbra is rendelkezésre állnak. Kérjük Önöket, hogy a vásárlás során tartsák meg a 1,5 m távolságot, és viseljenek orrot és szájat eltakaró szájmaszkot!

 

Forrás: Nyírvv Facebook