A gyerekek legkedveltebb átmeneti tavaszi ruhatára

A változékony tavaszi időjárásban a jól rétegezhető vékonyabb ruhák a legpraktikusabbak. Megmutatjuk, melyek azok a gyerekeknek ajánlott átmeneti tavaszi ruhatárba tartozó darabok, amikkel még a legváratlanabb időjárási körülmények között is csinosak lehetnek.

 

 

Ha megfogadod tavaszi-átmeneti ruhatár tippjeinket, soha nem fogtok sem fázni, sem kimelegedni a tavaszi időjárásban.

Tanítsd meg rétegesen öltözködni

Az átmeneti időszak öltözködését alapvetően az határozza meg, mikor hagyjuk el az otthonunkat. Ha a nyirkosabb reggelen lépünk ki az ajtón, biztosan kabátot húzunk, de ha csak délben van dolgunk, megelégszünk egy vékonyabb pulóverrel vagy mindjárt egy pólóval. Az átmeneti ruhatár nem az jelenti, hogy magunkra aggatunk több réteg vékonyabb ruhát, hiszen ezek nem védenének eléggé, hanem inkább olyan változatosan hordható ruhadarabok tartoznak ide, amikkel azonnal alkalmazkodni lehet a hirtelen változó időjáráshoz.

Ha nem szeretnéd, hogy gyermeked az átmeneti időszakban folyamatosan betegeskedjen, viseljetek stílusosan rétegezhető darabokat. A tökéletes átmeneti ruhadarabok a hűvösebb reggeli és délutáni órákban kiegészíthetők egy meleg mellénnyel, vékonyabb sállal, amit a napsütéses délutáni órákban lengén is elviselünk magunkon. Ilyenkor a vastagabb darabok lekerülnek, de legyenek a közelünkben, mert a nap folyamán még biztosan szükség lesz rájuk.

Prémium átmeneti tavaszi ruhatár kedvező áron

A többszörösen válogatott, minőségi használt ruhákat és vadonatúj darabokat is kínáló Ruhafalva áruházban mindent megtalálsz, amire az évszakváltás során szükség lehet. Kínálatuk a fenntartható divat kimeríthetetlen beszerzési forrása. Tavaszi kollekciójukban megjelennek a világosabb színek is a komor téli feketék helyett. A lengébb darabok is kedveltek, főleg virágos mintában.

A farmer is igazi alapdarab. Nem csak a gyerekek, de még felnőttek számára is praktikus egy egyszerű pólóval vagy inggel kiegészítve. A hosszú ujjú kardigán is tökéletes átmeneti viselet, főleg, ha világos, pasztellárnyalatú vagy mintájú. Egy jól megválasztott kötött kardigán bármilyen stílusú ruhával viselhető, és egy lenge, változatosan viselhető sállal is hetekig feldobhatjuk a megjelenésünket.

 

A titok a rendezett ruhatár

Cicanadrággal vagy vékony pamutpulcsival kiegészítve akár a nyári egész ruhákat is felvehetjük. Persze akkor van a legegyszerűbb dolgunk, ha ruhatárunkat rendezetten, áttekinthetően tároljuk, hiszen ebből a legegyszerűbb öltözködni. Gyermekeink dolgát is megkönnyíthetjük, ha már előző este kikészítjük a másnapi ruhájukat. Ha pár összeillő szettből válogathatnak, nem zavaró a választék. Ezzel rengeteg idő és bosszúság megspórolható.

Persze érhetnek meglepetések, ha az időjárás nem tartja magát az előrejelzésekhez, de ilyenkor elég egy plusz réteget magunkra kapni, és máris indulásra készek vagyunk.